World of Tanks
zawsze tak bylo, tylko ze widoczne dopiero po najechaniu kursorem na czlonka zalogi. 10% wyszkolenia dowodcy dodawane jest do reszty, np. dowodca ma 100 to reszta 110.
MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
po prostu pokazywalo wczesniej tylko bazowa ilosc wyszkolenia, zawsze 10% z dowodcy bylo dawane reszcie zalogi. teraz pokazuje tez bonus za BIA oraz wente. bylo tak zawsze tylko widoczne dopiero po najechaniu kursorem na zaloganta.
MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
Polecam fajną paczuszkę z autoinstalerem do 8.10 gdzie możecie sobie sami wybrać co chcecie mieć zainstalowanego 
http://www.mediafire.com/download/rdi6s ... 18_810.exe
na dole listy modyfikacji można nawet wybrać super dźwięki wystrzałów i silników

a tak poza tym....

http://www.mediafire.com/download/rdi6s ... 18_810.exe
na dole listy modyfikacji można nawet wybrać super dźwięki wystrzałów i silników

a tak poza tym....
Pokwitowanie.
Data: 2013-12-24 14:33:14
Dodano czołgi: VK 72.01 (K)
Dodano sloty: 1

skąd masz?
I love that tank 
Dopisano 25 gru 2013 22:46:
A tego nie
4k damagu a i tak w plecy bitwa 
Dopisano 25 gru 2013 22:46:
A tego nie
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
No przecież wygrane wkleiłeś
Ja dzisiaj miałem świetny dzień. Początki tragiczne ale się wkurzyłem i przestałem grać wysokimi tierami i na T150 robiłem sieczkę. Nie wiem ile bitew z rzędu wygranych, i niemal zawsze najlepszy w drużynie, ale ponad 10 to spokojnie. Taka seria bardzo podbudowuje (wczoraj np na ściagnięcie gwiazdki z su-14-2 potrzebowałem chyba ze 12 bitew). Potem w plutonie z kumplem, który gwiazdki musiał pogasić, już nieco słabiej ale też fason trzymany konkretnie
Nawet porażki były ciekawe:
Do tego odbite jeszcze niecałe 5k.
Ja dzisiaj miałem świetny dzień. Początki tragiczne ale się wkurzyłem i przestałem grać wysokimi tierami i na T150 robiłem sieczkę. Nie wiem ile bitew z rzędu wygranych, i niemal zawsze najlepszy w drużynie, ale ponad 10 to spokojnie. Taka seria bardzo podbudowuje (wczoraj np na ściagnięcie gwiazdki z su-14-2 potrzebowałem chyba ze 12 bitew). Potem w plutonie z kumplem, który gwiazdki musiał pogasić, już nieco słabiej ale też fason trzymany konkretnie
Do tego odbite jeszcze niecałe 5k.