PS3 – polecane/niepolecane gry – punkty wymian

Coś dla zabicia czasu – zjawiska śmieszne i ciekawe.

Postprzez Mako » 18 gru 2013, 21:11

Bimbak zepsules mi swieta ;–) GTA V musi mi starczyc.

wyslano z Nokia 3210
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.

Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Forumowicz

Od: 31 paź 2007, 22:54
Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1

Postprzez Bimbak » 23 gru 2013, 12:44

GTA V jest super więć święta na pewno nie zawiodą. A wracając do GT6 ... pograłem już trochę mam niecałe 50% gry i po ostatnich update'ach jest lepiej – dużo lepiej. Zawody sezenowe w końcu dają porządne premie i są nawet dość wymagające. To samo dotyczy dalszych kroków kariery. Nadal biorąc auto które ma dokładnie tyle PO co limit robisz z konkurencji miazgę ale już nie tak spektakularnie. Sztuczna inteligencja jest jednak żałosna. Jednak systematycznie poprawiają inne bugi i wychodzi na to że gra za kilka miesięcy będzie już taka jaka powinna być :)
Pozdrawiam, Tomek

Drinking wine and killing time
Forumowicz
CUP 2017 miejsce 2

Od: 17 maja 2005, 20:55
Auto: ponton i dziadkowóz, Moto: lyter

Postprzez luki_92_92 » 23 gru 2013, 13:57

Dobrze wiedzieć, bo żałuję że nie pogram z powodu zepsutego lasera w czarnulce :( ale poczekam chyba aż wyjdzie jakaś edycja z DLCkami tak jak było z GT5 i wtedy zrobię laser i kupię :)
Obrazek
Forumowicz

Od: 3 kwi 2009, 19:42
Auto: Mazda 323F BA GLX A-Spec '98 1.8 BP
Mazda RX-8 '05

Postprzez Krzemol » 23 gru 2013, 19:20

Ja stałem się posiadaczem PS3 dopiero w sobotę (nareszcie :P). Podczas gdy wszyscy cisną w GT6, ja gram w piątkę. W dwa dni zdążyłem zrobić 50% kariery, wciąga <rotfl> . Planuję najpierw ją ukończyć, a potem zakupić tańsze i połatane już GT6 :) . GTA V nie planuję, czekam cierpliwie na zapowiedź wersji PC.
Forumowicz

Od: 4 mar 2010, 23:11
Auto: Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBi 280KM '11r

Postprzez Mako » 23 gru 2013, 19:53

Bimbak napisał(a):GTA V jest super więć święta na pewno nie zawiodą. A wracając do GT6 ... pograłem już trochę mam niecałe 50% gry i po ostatnich update'ach jest lepiej – dużo lepiej. Zawody sezenowe w końcu dają porządne premie i są nawet dość wymagające. To samo dotyczy dalszych kroków kariery. Nadal biorąc auto które ma dokładnie tyle PO co limit robisz z konkurencji miazgę ale już nie tak spektakularnie. Sztuczna inteligencja jest jednak żałosna. Jednak systematycznie poprawiają inne bugi i wychodzi na to że gra za kilka miesięcy będzie już taka jaka powinna być :)

Dobrze wiedziec, poczekam jeszcze troche pojezdze jeszcze w GT5 a pozniej sprawie sobie 6.

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 4
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.

Forumowicz

Fiat Panda 1.1

Postprzez bieski » 17 sty 2014, 01:58

GTA V – skończone. Niestety tylko fabuła. 100% musi poczekać.

Przesiadka na Last of US. Zapowiada się ciekawie, mimo że klimaty zombie tak sobie lubie :>
......................
Forumowicz

Od: 10 cze 2010, 09:37
Auto: GJ

Postprzez Pawciu » 17 sty 2014, 03:41

Misiek ogarnij się i wróć do czołgu <glupek2>
Zaproszenie czeka <spoko>
Pawciu

Postprzez Tubi » 17 sty 2014, 11:45

U mnie na półce wylądował bioshock infinite. Ale najpierw muszę skończyć uncharted. Szczerze nie rozumiem czemu ludzie szaleją na jej punkcie. Zwykła przygodówka z systemem osłon w stylu indiany . Za to, The las of Us od ND było więcej niż rewelacyjne.
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Forumowicz

Od: 20 lip 2009, 12:54
Auto: Był:
Mazda Xedos 6 CA 2.0 MT 1992
Mazda Xedos 6 CA 2.0 MT 1994
Mazda Xedos 9 TA 2.5 AT 2000
Mazda 6 GY 2.3 MT 2005 fl
Jest:
Mazda 6 GJ SE 2.0 MT 2012

Postprzez Xenocyd » 17 sty 2014, 11:57

Z Uncharted jest tak, że jedynka jest taka sobie w porównaniu do dwójki, dwójka była spoko głównie dlatego, że w momencie premiery graficznie niszczyła wszystko co do tej pory na PS3 wyszło. Miała stosunkowo mało bugów, była dosyć długa i miała spoko dialogi ;) Trójka już nie była taka urywająca zadka – formuła zaczęła się przejadać, nie pojawiło się nic świeżego, mega skoku graficznego nie było – ot, po prostu dobra gra.

Ja ostatnio coś nie gram nic :/ A na półce leżą rozpoczęta Catherine i Simpsons the game.
Forumowicz

Od: 13 maja 2007, 12:01
Auto: Mietek

Postprzez Krzemol » 17 sty 2014, 13:19

A ja po tym jak utknąłem w Gran Turismo 5 na La Sarthe 24h (ósma godzina, A-Spec) znalazłem promocję w RTV Euro AGD na GT6 za 150zł. No i w tym momencie nie wiem kiedy tamten endurance ukończę <lol> . Poza tym na PS3 mam tylko Heavy Rain, oczywiście polecam jak najbardziej – właściwie wziąłem w ciemno po Fahrenheicie i było warto, ukończone na dwa posiedzenia (co prawda niezbyt długie, ale to już urok dzisiejszych gier).
Pawciu napisał(a):Misiek ogarnij się i wróć do czołgu <glupek2>

Przez te czołgi Twoje posty mają pół metra <rotfl>
Forumowicz

Postprzez Mako » 17 sty 2014, 17:28

bieski napisał(a):GTA V – skończone. Niestety tylko fabuła. 100% musi poczekać.

Przesiadka na Last of US. Zapowiada się ciekawie, mimo że klimaty zombie tak sobie lubie :>

Tez wlasnie watek fabularny skonczylem w srode. Wiec jeszcze troche do ogrania mam.
Najbardziej z calej gry podobala mi sie postac Trevora. Swietnie napisana postac i dialogi z jego udzialem.
W piatce brakowalo mi wiekszych ilosci nawiazan do poprzednich czesci gry, bylo oczywiscie wspomnienie o Nico z IV oraz akcja na Groove Street (San Andreas).
Ogolnie wiadomo odgrzewany kotlet ale za to jaki.

Teraz wskoczy na zmiane NFS: MW i zakonczenie watku w RDR.

Forumowicz

Fiat Panda 1.1

Postprzez bieski » 17 sty 2014, 17:54

Mako napisał(a):zakonczenie watku w RDR.

Zrób na 100% :) Fajnie jest jak trza niedźwiedzia nożem zabić :)

Mako napisał(a):Najbardziej z calej gry podobala mi sie postac Trevora.

Mi też, taki wielkopolanin z krwi i kości :)
Ale uważam że jednak Nico był jakiś taki lepszy, fabuła też taka sobie. No i wydaje mi się że trochę krótsza niż IV.
......................
Forumowicz

Postprzez Pawciu » 17 sty 2014, 18:59

Krzemol1994 napisał(a):Przez te czołgi Twoje posty mają pół metra
Się ciesz że Fasola tak nie ma hahaha
Pawciu

Postprzez Mako » 17 sty 2014, 19:08

bieski napisał(a):
Mako napisał(a):zakonczenie watku w RDR.

Zrób na 100% :) Fajnie jest jak trza niedźwiedzia nożem zabić :)

Mako napisał(a):Najbardziej z calej gry podobala mi sie postac Trevora.

Mi też, taki wielkopolanin z krwi i kości :)
Ale uważam że jednak Nico był jakiś taki lepszy, fabuła też taka sobie. No i wydaje mi się że trochę krótsza niż IV.

Ze spokojem, dokoncze.

Jego ostatnia akcja w domu Floyda rozbila mi system a i klotnie z Michaelem wywolaly nie jeden usmiech.
Karolina mowila mi ze jestem nienormalny smiejac sie do TV.

Forumowicz

Fiat Panda 1.1

Postprzez Tubi » 21 sty 2014, 08:59

Xenocyd napisał(a):Z Uncharted jest tak, że jedynka jest taka sobie w porównaniu do dwójki, dwójka była spoko

Przyznaję rację, jestem w połowie 2 i świetnie się bawię, w porównaniu do jedynki :)
Forumowicz

Jest:

Postprzez Mako » 24 sty 2014, 20:00

Uncharted- ogolnie, podoba mi sie jak ktos gra, samemu juz nie bardzo, tzn jedynke zaczalem i gdzies na poczatku juz przestalem grac, dwojke jestem na koncu ale nie wiem czy kiedys wroce, trojki narazie nawet nie widzialem.
Teraz zaczalem pykac w nfs mw i powiem ze tak gumowego prowadzenia dawno nie czulem w samochodowkach, skrecam np w prawo staram sie wyprostowac samochod a on jeszcze bardziej poglebia zakret. Cos jest nie tak z ta gra.

Forumowicz

Fiat Panda 1.1

Postprzez bieski » 24 sty 2014, 20:51

bieski napisał(a):Przesiadka na Last of US. Zapowiada się ciekawie,

No zapowiadała się. Shit, nie wiem co więcej napisać.
......................
Forumowicz

Postprzez Tubi » 26 sty 2014, 20:11

bieski napisał(a):
bieski napisał(a):Przesiadka na Last of US. Zapowiada się ciekawie,

No zapowiadała się. Shit, nie wiem co więcej napisać.

Bieski powiedz, że twój komentarz to były jaja... The last of us to pierwsza gra od dawien dawna i jak na razie od czerwca ostatnia co mnie zaskoczyła i wciągnęła na bardzo długie godziny. Zresztą ostatnio napisali ,że jest na chwilę obecną grą, która zdobyła najwięcej nagród w historii.
Forumowicz

Jest:

Postprzez bieski » 26 sty 2014, 22:23

No nie były jaja. Jak dolazłem do zombie to przestało mi się podobać. Wróce poźniej do tej gry.
Smiać mi się chciało jak skradałem się tym głownym bohaterem pomiędzy jakimiś skrzyniami, a te laski co ze mną były biegały obok wroga i nikt do nich nie strzelał :)

Teraz pocinam w Forze Horizon. Super. Mnie się podoba. Zajebiaszcze wyścigi arcade.
No i cieszy gdy najlepszą opcją tuningu silnika w kategorii Tłoki jest –> silnik rotacyjny Wankla :)
......................
Forumowicz

Postprzez Krzemol » 27 sty 2014, 13:19

Prawie skończyłem GT6, 98% (zapewne trzeba ozłocić przerwy na kawę bo w niektórych mam srebra i brązy). Dwa tygodnie bez jednego dnia, zdarzały się takie w których przejeżdżałem po trzy wyścigi więc długość gry śmieszna. Do tego strasznie łatwe licencje i wyzwania (w poprzednich częściach z moim skillem nawet nie próbowałem złocić), dużo mniej trofeów jak w GT5 i łatwiejsze (tam mam 26%, tutaj już 91), brak nagród za wyścigi/ turnieje jak w poprzednich GT, wywalenie podziału standard/ premium i człowiek musi co chwilę wchodzić w samochody u dealerów, brak wyścigów wytrzymałościowych, aut używanych, B-Speca, niemożność instalacji całej gry od razu (teraz po podłączeniu dysku mnie to drażni bo na tej śmiesznej pamięci Flash nie miałem miejsca i mało co się zainstalowało i robi to od teraz)... Muszę przyznać że się zawiodłem na szóstce. Plusy są, choćby nowa fizyka i dodane fajne tory. Ale z obecnej generacji mimo wszystko chyba GT5 bardziej mi się podobało (choć może porównanie trochę niesprawiedliwe bo w GT5 grałem już po wszystkich patchach a tu może dalej będą łatać i coś dodadzą). Zobaczymy.
Forumowicz