WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
matthies napisał(a):bo ja ostatnio u nas na ulicach czesciej mijam M6 niz passaty...
bo na VW nie zwracasz uwagi

creeder napisał(a):Dzisiaj postaram się dodać zdjęcia madzi w dziale nasze mazdy
"dzisiaj" minęło
to jak mordeczki, jakieś konkretne, wiążące terminy?
Ja nie ukrywam, myślałem nawet o 26.12, bo to i tak już będzie drugi dzień świąt, szansa że i tak większość z nas ma jeszcze wolne od pracy, a i tak po świątecznym obżarstwie trochę ruchu (kierownicą i pedałami) nie zaszkodzi.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
wiem że dzisiaj minęło, ale wracając z pracy to już ciemno jest, myślę że we wtorek lub niedzielę rano zrobię zdjęcia.
co do ruchu za kierownicą to uważam że pomysł wart nobla. A i samochód na spacer też wyprowadzić trzeba
co do ruchu za kierownicą to uważam że pomysł wart nobla. A i samochód na spacer też wyprowadzić trzeba
Ja niestety w święta nie dam rady
Zarzucam więc nieśmiało aczkolwiek konkretnie do waszej dyspozycji 27 lub 28 godziny popołudniowe-wieczorne.

To może 27 jednak zrobimy wieczorem (tzn nie wcześniej niż 15-16). ja po nocce spokojnie się ogarnę (taką mam nadzieję
), Pawcio będzie miał czas skoczyć z nami do garażu 

Regeneracja DPF........info PW