I tak o to pierwszy raz w życiu nie dostałem przeglądu, powody :
– Ledy w blendach (mają nie świecić)
– Hidy w długich (zapomniałem je wyciągnąć) ale za to pięknie świecą po zmroku
– Pochylone LP koło co skutkuje brakiem zbieżności
– Brak hamulca ręcznego
– Brak hamulca LT
– Spalona żarówka w prawym tylnym świetle
Co dalej, aby nie było że pan diagnosta jest przemiłym człowiekiem to, szukał dalej głupot, typu, na listwie LPG jest za dużo przewodów

No tak, czegoś się przyczepić trzeba dodatkowo. CAI oglądał z każdej strony ale nic się nie odezwał, zawieszenie, zrobiło na nim szokujące oczy...wiec stwierdził że tył tez poszarpie, ku jego zdziwieniu nic nie wyszło, mina zawiedziona, lecz nie dostrzegł tego co ja dostrzegłem, do wymiany oba łączniki stabilizatora.
Podsumowując, diagnosta na którego dzisiaj natrafiłem nie przepuszcza starszych samochodów niż jego honda, ŚP Xedosa 6 też nie chciał mi przepuść o brak nalepki na szybie no i auto jest różnokolorowe

Pojechałem na stację obok, problemu nie było, szwagier pojechał Fordem, też nie dostał, ręcznego na jednym kole brak...z kwitkiem.
Jutro ustawiam kont koła, ponieważ faktycznie jest mocno odchylone, przyszykuję zaciski aby to hamowało,nie wiem jak z ręcznym czy linki stoją czy okładziny się skończyły, będę to badał.
Auto szwankuje znowu na LPG więc podpinka pod PC i najprawdopodobniej jest źle wyważone koło PP.
No i nie wiem czy przypadkiem krokowy nie szwankuje, czasami ma za wysokie obroty na jałowym.
Muszę wykorzystać wiosnę tej zimy maksymalnie na ile się da...Dobrze że trochę zapasów w szafkach leży więc może coś się uda z tym zrobić w miarę szybkim czasie.