ragun napisał(a):3. radio navi z androidem które obsłuży bose + kamera cofania
Ja bym stawiał na ten zestaw
www.mazdaspeed.pl
Grzegorz K napisał(a):Jak zrealizujesz pkt 1 za pomocą plastidip w całości to zostanie ci na pkt 3 .... I tak bym to zrobił.
El Duende napisał(a):Mam parę pytań:
zamontowałeś cyt: "w miejsce zwykłych postojówek i tablicy rejestracyjnej żarówki PHILIPS T10 W5W LED 6000K GEN II WHITE"
– myślałem o ledach w miejsce postojówek, ale podobno jest to niezgodne z prawem?
El Duende napisał(a):– o ile cm jest niższa wersja Sport od standardowych? czy nie masz problemów z podjazdami?
El Duende napisał(a):– jakim lakierem lakierowałeś spojler, dorabianym czy oryginalnym? jeśli dorabianym, to czy używałeś twardszych?
El Duende napisał(a):– czy przyciemniałeś tą plastikową listwę, pod którą wisi przednia tablica rejestracyjna? ogólnie to nie mam pojęcia dlaczego ją pomalowali na grafitowo?
El Duende napisał(a):– jaką folię i jakiej gradacji użyłeś na szyby?
El Duende napisał(a):– po zdjęciach zgaduję, że masz płaskie wycieraczki, jak się sprawują?
El Duende napisał(a):Sugestia: ja zakryłem reklamę pod rejestracją.
monkahead napisał(a):Cześć,
Ile to auto pali, przy codziennym użytkowaniu: miasto oraz trasa. Mam taką wersje do kupienia pod nosem ale boję się troche spalania, a w DISI odpada LPG.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość