loockas napisał(a):Nie ma GT Racing 2 i Dead Trigger 2 – nie da się bez tego siedzieć w kiblu
Haha Dokładnie tak

www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a):Nie ma GT Racing 2 i Dead Trigger 2 – nie da się bez tego siedzieć w kiblu

(gdzieś wyżej wyczytałem że "tanie smartfony tak mają"). Myślałem że to może nadmiar aplikacji. Usunąłem już większość aplikacji (zostały praktycznie 3 podstawowe typu tapatalk, "jakdojade", fb... Wrzuciłem karte 2GB a mimo to co jakiś czas pojawia się ostrzeżenie o braku pamięci telefonu. (potem doczytałem że współpraca android + karta to jedno wielkie nieporozumienie). I tak co pare tygodni musze po ostrzeżeniu pousuwać pare kolejnych zdjęć z galerii, poczyścić podręczną pamięć aplikacji i na jakiś czas jest spokój ale telefon i tak sie tnie. Strasznie to męczące. Z tego co czytam w opiniach sporo osób narzeka na to zawieszanie się i cięcie. Da rade coś z tym zrobić czy sprzedać go w cholere i wrócić do mojej starej, niezawodnej (a może jednak zawodnej bo notorycznie co pół roku padał jakiś blok klawiatury i lądowała w serwisie – chyba pechowy egzemplarz, ale poza tym faktem dla mnie super telefon) i zrezygnować z możliwości posiadania tapatalka, utrudnionego przeglądania internetu ze wzgledu na brak dotyku? Ewentualnie może jakieś propozycje na co to zamienić dokładając max 2 stówki, co nie będzie mnie doprowadzać do szału? 
Przemek323c napisał(a):Reset fabryczny robiles ?

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
pawcio1017 napisał(a):Da rade coś z tym zrobić
kupić WINdowsphonepawcio1017 napisał(a):sprzedać go w cholere i
loockas napisał(a):Ale czy to dzisiaj jest możliwe?
loockas napisał(a):Niestety trzeba się pogodzić z tym, lub się odciąć.
brii napisał(a):mniej więcej tyle samo co wymagało na początku google
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości