Może na czech króli (6.01.14) jakiś spot na inaugurację 2014?
WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Środa i czwartek będę w Ostródzie, ale służbowo z kolegą na fuszkę i raczej nie dam rady się spotkać. A dalej, to dopiero po Nowym Roku mogę.
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
w olsztynie bywają jak najbardziej, ale coś teraz nie możemy się zgrać z terminem.
tegoroczne czech króli (2013) też było całkiem ciekawe, pamiętam jak wczoraj, jak nas spizgało zimnem ;]
uważam więc że pomysł zacny, chociaż jak dla mnie może jeśli już to lepiej 4-5 ? czy dopiero 6 wracasz do olsztyna?
zemoj napisał(a):Może na czech króli
tegoroczne czech króli (2013) też było całkiem ciekawe, pamiętam jak wczoraj, jak nas spizgało zimnem ;]
uważam więc że pomysł zacny, chociaż jak dla mnie może jeśli już to lepiej 4-5 ? czy dopiero 6 wracasz do olsztyna?
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Jeśli chodzi o mnie to:
– wyjazd do Ostródy odpada, bo żona w pracy całymi dniami a ja z dziećmi.
– w najbliższych dniach może być Olsztyn od godziny 21
– styczeń jak najbardziej da radę
– w najbliższych dniach może być Olsztyn od godziny 21
– styczeń jak najbardziej da radę
Ja tak jak mowiłem od 21.12 wieczorem do powiedzmy 29.12 jestem do dyspozycji. Widziałbym tego spota jako garażowego czy to u mnie czy u Grześka (wszystkich chętnych zapraszamy), moge grilla rozpalić nawet jak nie będzie padało
I najpierw ogarnijmy w tych dniach coś a potem se będziecie planowac trzech króli i inne święta, bo potem to mnie nie będzie
Co za fuszka?
W Olsztynie bywają ale tym razem Ostróda
A na serio to mógłbyś się z kimś zabrać ewentualnie jeśli dojazd to problem
Jeżeli nie dasz rady, to obserwuj wątek – nie długo pewnie cos sie odbędzie i w Olsztynie
A my do Ostródy
Zawsze możesz zagadać do matthiesa i sie z nim dogadać i przyjechać razem
Możesz zabrać dzieci ze sobą
Znajdzie się w garażu troche "grzechotek"
edit: po dłuższym przemyśleniu jako że wracam do Ostródy dopiero w sobote a nie wiem w jakim stanie zastane garaż (pewnie będe musiał tam troche ogarnąć i odkopać
) może niech będzie niedziela i dni późniejsze
I najpierw ogarnijmy w tych dniach coś a potem se będziecie planowac trzech króli i inne święta, bo potem to mnie nie będzie

zemoj napisał(a):Środa i czwartek będę w Ostródzie, ale służbowo z kolegą na fuszkę i raczej nie dam rady się spotkać. A dalej, to dopiero po Nowym Roku mogę.
Co za fuszka?
shuler napisał(a):Kurde Ostróda :-P w Olsztynie bywają spoty? :-P
W Olsztynie bywają ale tym razem Ostróda
creeder napisał(a):Zapraszam do iławy![]()
A my do Ostródy
Yaz napisał(a):Jeśli chodzi o mnie to:
Możesz zabrać dzieci ze sobą

edit: po dłuższym przemyśleniu jako że wracam do Ostródy dopiero w sobote a nie wiem w jakim stanie zastane garaż (pewnie będe musiał tam troche ogarnąć i odkopać

matthies napisał(a):creeder napisał(a):Zapraszam do iławy![]()
widzieliśmy się gdzieś na drogach?
Własnie
Powiem tak, jestem troche rozbiegany miedzy Poznaniem a Szczecinem. W piatek wracam z Poznania do Szczecina, biore rodzinke i ciśniemy do Iławy tam zostawiam familię i w niedziele gonie do Poznania. Wracam 24 na wigilię do Iławy i uciekam na Szczecin chyba 29 grudnia
Maaaasakra
ale jeśli coś sie Wam urodzi w tym czasie to postaram się być.
Ven napisał(a):Myślę ze damy rade:) zona ma troche rodziny w ostródzie wiec pretekst bedzie

caroleck a tobie cos miedzy 24-29 pasuje ostróda?
tzn w zasadzie pytanie do pozostałych ;D tak opłatkowo, zjemy po jakimś papierze
a na 3 żuli coś się ustali oddzielnie.
-
Moderator GJ
matthies napisał(a):creeder napisał(a):Zapraszam do iławy![]()
widzieliśmy się gdzieś na drogach?
raczej wątpie, posiadam autko marki mazda od 3 tygodni
to zbieramy się na pasterkę 24.12.2013? Chętnie was poznam koledzy
no wlasnie poka czym jezdzisz, bo ja ostatnio u nas na ulicach czesciej mijam M6 niz passaty... a 3 tygodnie wystarczą żeby kogoś obczaić 
nie wiem czy 24 wyjdzie bo wtedy raczej kazdy z rodziną, ale jakos 26-29 chyba coś się uda.
nie wiem czy 24 wyjdzie bo wtedy raczej kazdy z rodziną, ale jakos 26-29 chyba coś się uda.
-
Moderator GJ