Wyświetlacz temperatury zewnętrznej
Strona 1 z 1
Witam, moja mazda posiada jedynie wyświetlacz jedynie z zegarkiem. Mam pytanie czy jeżeli kupiłbym wyświetlacz z wersją z temp. zew. oraz czujnik temperatury zewnętrznej do którego jest wyprowadzone okablowanie oraz kostka przed chłodnicą klimy, to czy to by działało. Idąc dalej to może można kupić wyświetlacz z komputerem pokładowym i też by to działało. Proszę o opinie , moja mazda to 626 gf 2,0 pb rocznik 97. zdr.
- Od: 28 kwi 2010, 18:29
- Auto: MAZDA 626 GF 2,0 FS 97 R. LPG
rafik78 napisał(a):Witam, moja mazda posiada jedynie wyświetlacz jedynie z zegarkiem. Mam pytanie czy jeżeli kupiłbym wyświetlacz z wersją z temp. zew. oraz czujnik temperatury zewnętrznej do którego jest wyprowadzone okablowanie oraz kostka przed chłodnicą klimy, to czy to by działało. Idąc dalej to może można kupić wyświetlacz z komputerem pokładowym i też by to działało. Proszę o opinie , moja mazda to 626 gf 2,0 pb rocznik 97. zdr.
Było na forum. Musisz zobaczyć ile kabli idzie do Twojego wyświetlacza/komputerka.
Ja też firmowo miałem tylko zegarek ale zakupiłem komputerek z temp, spalaniem i wszystko działa:)
poszukaj na forum
szerokości
grzech
grzech
Szukałem i jakoś konkretów nie ma, ile powinno być tych kabli, w wersji do temp zew. oraz do wersji z z np. chwilowym spalaniem i jak wtedy wygląda wyświetlacz bo do wersji z temp wyświetlacz jest chyba większy z napisami temp/clock oraz jak to rozebrać żeby zobaczyć ilość kabli.
- Od: 28 kwi 2010, 18:29
- Auto: MAZDA 626 GF 2,0 FS 97 R. LPG
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Strona 1 z 1