Skoki Narciarskie – Opinie, relacje, wypowiedzi
No i co moi mili pasjonaci zaczęli
chłopaki z Przytupem xD

Ekipa w tym roku bedzie silna. Biegun ? Hmmm. Juz nie wiedza co robic. Moze i wiedza ale pokrzyzowaly sie plany.
Bardziej stawiam na Stocha i Żyłe ale przypominajac sobie poczatki Małysza to bylo podobnie. Widac ze chlopak nie ma kompleksow, stresu ani nic do stracenia. Małysz kiedys siadal na belce klepnął sie w uda i polecial. Biegun podobnie. Siada, żegna sie poszedł. Musza mu sie przyglądać bo byc moze szykuje sie powtórka z rozrywki choć kazdemu bedzie cieżko dorównać Adamowi. Nie mowie tu o Polakach tylko ogolnie
Bardziej stawiam na Stocha i Żyłe ale przypominajac sobie poczatki Małysza to bylo podobnie. Widac ze chlopak nie ma kompleksow, stresu ani nic do stracenia. Małysz kiedys siadal na belce klepnął sie w uda i polecial. Biegun podobnie. Siada, żegna sie poszedł. Musza mu sie przyglądać bo byc moze szykuje sie powtórka z rozrywki choć kazdemu bedzie cieżko dorównać Adamowi. Nie mowie tu o Polakach tylko ogolnie
-
Szalotka
Głupio się przyznać ale przestałem oglądać skoki po odejściu Adama Małysza. Wiem że to darmene ale nigdy się nie interesowałem skokami. P
-
EddyDD
Fakt... Małysz spowodował, że całe rodziny siadały w weekend przed telewizorem. Może dlatego, że to było coś nowego dla wielu z nas. Też znacznie mniej interesuje się skokami od zakończenia kariery Adama. Mimo wszystko zawsze chętnie obejrzę lub chociaż wieczorem sprawdzę wyniki w sieci.
Co do Żyły do uwielbiam jego charyzmę
Co do Żyły do uwielbiam jego charyzmę
No i kochani Wreszcie
mamy Reprezentację godną Podium
Ale skaczą ale skaczą chłopaki ,są w Timie lepiej niż te farbowane polskie orły co już Górskiego nie pamiętają

Ale skaczą ale skaczą chłopaki ,są w Timie lepiej niż te farbowane polskie orły co już Górskiego nie pamiętają

To jak obstawiacie ?
Który z Polakow na podium w TCS ?
Po cichu wieżę ze bedzie pierwsze miejsce. Tylko czy to będzie Stoch, Żyła czy Ziobro to tego nie wiem ale realnie patrząc to pierwszy z wymienionych ma największe szanse.
Fajnie by było jakby wygrał cały cykl PŚ i zgarnął kule. Ma szanse w co chyba nikt nie wątpi
Który z Polakow na podium w TCS ?
Po cichu wieżę ze bedzie pierwsze miejsce. Tylko czy to będzie Stoch, Żyła czy Ziobro to tego nie wiem ale realnie patrząc to pierwszy z wymienionych ma największe szanse.
Fajnie by było jakby wygrał cały cykl PŚ i zgarnął kule. Ma szanse w co chyba nikt nie wątpi
-
Szalotka
Wątpię. Olimpiada olimpiadą, ale widać po weekendowych skokach, że inni też walczyli. Warunki były średnie, jakby się faktycznie oszczędzali na olimpiadę to by zjechali z progu dla picu, albo nie stawali na skocznie wcale 
czemu mieliby nie skakać przecież to świetny trening, a przygotowywanie szczytu formy to trochę coś innego niż odpuszczanie skoków, oczywiście nie jest to sport aż tak wydolnościowy jak bieganie no ale, zobaczymy. Każde zwycięstwo cieszy przecież.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Raczej jestem sceptykiem, a budowanie hurra-optymizmu i dzielenie skóry na niedźwiedziu zostawiam reszcie narodu 
Co przecież nie oznacza że nie kibicuję, i bym nie chciał żeby nie wygrali.
Co przecież nie oznacza że nie kibicuję, i bym nie chciał żeby nie wygrali.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Medal olimpijski to wiadomo nie od dziś że to marzenie każdego sportowca nie mniej jednak jeśli chodzi o skoki narciarskie to jak wielu byłych i obecnych skoczków mówi że prym stanowią Ci którzy są w stanie wytrzymać cały sezon w dobrej formie i zakończyć go jak najwyżej. Zdobycie pucharu świata podkreśla kto był najlepszy a gdy po drodze jeszcze coś zgarnie to już w ogóle kozak. Na przygotowanie do jednego konkursu mogą pozwolić sobie Ci którzy coś już osiągnęli ale to też ryzyko bo akurat wtedy może coś nie wyjść.
Ilu było czasem sensacyjnych zwycięzców jakiś zawodów i pozniej słuch po nich zaginął ?
Wojtek Fortuna przykładem numer 1. Akurat mu powiało w dobrym momencie i jeden skok zrobił z niego bohatera
Ilu było czasem sensacyjnych zwycięzców jakiś zawodów i pozniej słuch po nich zaginął ?
Wojtek Fortuna przykładem numer 1. Akurat mu powiało w dobrym momencie i jeden skok zrobił z niego bohatera
-
Szalotka