posiadam premaskę 2003 r i kusi mnie,aby wymienić oryginalnego pilota i kluczyk,na "scyzoryk".Przeszukałem forum premacy wpisując :kluczyk,scyzoryk ,ale nic nie znalazła wyszukiwarka w ten temat.Znalazłem takie coś,ale zastanawiam się nad pastylką immo -bo chyba premacy ma coś takiego w kluczyku,oraz nad grotem-ma ktoś doświadczenie,czy one z allegro nie są za miekkie itd?
11.12.2013
Juz chciałem sobie zrobić prezent ,ale...poszedłem do fachowca,który kiedyś sprzedawał na allegro takie coś,dorabia,koduje itd kluczyki do aut i..on odradził .Z doświadczenia -jego-takie nieoryginalne obudowy mają pewna wadę,otóż szybko wyrabia się mocowanie grotu do obudowy i w efekcie robia się luzy ,a w miarę upływu czasu zacznie być to wkurzające.Koszt ok 100 zł,dla fachowca prosta usługa i szybki zarobek,a mimo to odradził,oryginalne "scyzoryki" sa z odpowiednich materiałów .To tyle,ale jestem otwarty na sugestie forumowiczów,może wcale tak nie jest i wszystko jest ok np po roku czy dwóch uzywania.
Przeróbka kluczyka,na kluczyk -scyzoryk
Strona 1 z 1
Strona 1 z 1