kobe31 napisał(a):Wszystko fajnie tylko mógłbyś wrzucić jakąś konkret sesję stanu obecnego i opisać listę nowych fantów, które zagościły na aucie![]()
Zgadzam się i czekam na opis i foto
www.mazdaspeed.pl
kobe31 napisał(a):Wszystko fajnie tylko mógłbyś wrzucić jakąś konkret sesję stanu obecnego i opisać listę nowych fantów, które zagościły na aucie![]()
MX6KING napisał(a):ale do zderzaka a-spec przednie dokładki nie pasują bez rzeźby,
MX6KING napisał(a):w zasadzie w niczym! ale lubie czasem posłuchac jak chodzi silnik ...
Stiga Mx-6 napisał(a):Mx w a-spec wyglada najladniej
Dominator napisał(a):Kazdy chwali swoje
Dominator napisał(a):Ale najpiekniejsza jest w wersji J-spec MS
Bounty napisał(a):A przepalanie w czym pomaga ?
Dominator napisał(a):Jednak musze przyznac ze wersja A-spec tez mi się podoba.
Dominator napisał(a):A jeszcze dobre kilka lat wstecz bardziej kierowałem się w strone probe niz mx-a[/quote
Mi jakoś probiaki się nie podobająkamilspider napisał(a):Jak auto stoi do 3-4 miesięcy to lepiej nie przepalać, a jak dłużej to robić to tak, żeby wydech dobrze się zagrzał i wyparowała z niego woda bo później ruda ładnie go zjada od środka jak coś zostanie
Egoist napisał(a):Nie lepiej doładować KL'a i nadal mieć jednak Vałkę ?
Egoist napisał(a):Wygląda świetnieNie lepiej doładować KL'a i nadal mieć jednak Vałkę ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości