Mazda6 (GG / GY) – Szybkie pytania – WAŻNA INFORMACJA, STR.313
Podgrzewane lusterka były w standardzie czy jakoś dodatek? W Xedosie nawet jak był deszcz i włączyłem ogrzewanie tylnej szyby to krople deszczu ściekały z lusterek, w 6 tego nie ma, więc albo nie mam tej opcji albo coś nie działa.
Witam,
czy jest procedura regulacji linek zmiany biegów? Po wymianie linek na nowe (po pęknięciu jednej linki) mam problem z wrzucaniem 2-giego biegu zwłaszcza na zimnym silniku.
Pozdrawiam,
Wojtek
czy jest procedura regulacji linek zmiany biegów? Po wymianie linek na nowe (po pęknięciu jednej linki) mam problem z wrzucaniem 2-giego biegu zwłaszcza na zimnym silniku.
Pozdrawiam,
Wojtek

- Od: 23 lut 2013, 23:08
- Auto: Mazda6 Sport Wagon / 2.0 l Diesel 143 KM RF-7J / 2007 r.
Witam wszystkich!
Jestem nowy na tym forum.Posiadam mazdę od kilku dni...Panowie chce podłączyć auto do kompa mam Elm 237 niestety go nie widzi.Czytałem na forach ze jest problem z rocznikiem 2002 w deselu. Wiec pytanie jakiego kabla używacie oraz jakim programem kasujecie i odczytujecie błędy???
Jestem nowy na tym forum.Posiadam mazdę od kilku dni...Panowie chce podłączyć auto do kompa mam Elm 237 niestety go nie widzi.Czytałem na forach ze jest problem z rocznikiem 2002 w deselu. Wiec pytanie jakiego kabla używacie oraz jakim programem kasujecie i odczytujecie błędy???

- Od: 3 gru 2013, 15:27
- Auto: Mazda 6
2002r
2.0 CiTD 121km
metjuwil napisał(a):Witam wszystkich!
Zapomnij elm327 nie zagada z twoim autem.

Niestety ex właściciel M6 A+ ,została skradziona 17.12.2013.

- Od: 1 cze 2011, 18:00
- Auto: Opel Insignia 2014 ST Cosmo Elite
Masz jakiś problem z czujnikiem temperatury powietrza:
https://euroesi.mazda.co.jp/esicont/eu_ ... 03800.html
Zwal zderzak i sprawdź czy nie przetarła się wiązka nad intercoolerem. Zdarza się że ona się przeciera i powoduje to dziwaczne błedy.
https://euroesi.mazda.co.jp/esicont/eu_ ... 03800.html
Zwal zderzak i sprawdź czy nie przetarła się wiązka nad intercoolerem. Zdarza się że ona się przeciera i powoduje to dziwaczne błedy.
podpinam się pod pytanie o kabel ELM czy będzie odpowiedni dla mazdy 6 z 2003 2.0 benzyna automat.
Pozdrawiam
http://allegro.pl/477-kabel-elm327-1-4- ... 58452.html
Pozdrawiam
http://allegro.pl/477-kabel-elm327-1-4- ... 58452.html
- Od: 22 paź 2013, 20:24
- Auto: mazda 6 / Benzyna 2.0 / 2004
Będzie po resztę zapraszam tu viewtopic.php?f=60&t=50971&start=340 

@ gracx02
Bierz wersje bluetooth, działa tak samo a nie trzeba się bawić z kablami. Dzisiaj się bawiłem Torque pod androidem
Bierz wersje bluetooth, działa tak samo a nie trzeba się bawić z kablami. Dzisiaj się bawiłem Torque pod androidem
KrzychuM6 napisał(a):Czy ktos wie dokladniej czy ten sygnal zajetosci pasow (buzzer) jest w module swiatel? czy osobno?
ktoś pisał że jest za zegarami
Nie wiem jak jest w po liftach ale u mnie na pewno nie jest w tym białym przekaźniku od kierunkowskazów i świateł awaryjnych za zegarami bo ostatnio jechałem autem bez tego przekaźnika zdemontowałem go aby kupić nowy i jadąc bez pasów dalej buzer piszczał . a z tego co wiem to przekaźnik kierunkowskazów jest taki sam w po i przed lifcie .
proponuje ci zdemontować zegary ale ich nie odpinać od kabla i przejechać kawałek żeby buzer ruszył wtedy na słuch dojdziesz gdzie on się znajduje .(ja bym tak zrobił
Witam
Bardzo mnie denerwują odgłosy dochodzące z przycisków sterowania na kierownicy
trzeszczy mi to na nierównościach straszliwie ,inne plastiki są OK.Wiem że to te przyciski ponieważ jak je przykryję dłońmi to jest OK
. Silikon w sprayu był już w użyciu i nic , chyba to rozbiorę i czymś podkleję

Bardzo mnie denerwują odgłosy dochodzące z przycisków sterowania na kierownicy
trzeszczy mi to na nierównościach straszliwie ,inne plastiki są OK.Wiem że to te przyciski ponieważ jak je przykryję dłońmi to jest OK
. Silikon w sprayu był już w użyciu i nic , chyba to rozbiorę i czymś podkleję
-
MACIEK

- Od: 26 paź 2013, 10:27
- Auto: Mazda 6 GY RF-7J '07 GEJSZA by em_dzej