PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
No to u mnie i idziemy 
Jak tam robimy coś jutro?
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
Czemu nie
12:00, tylko nie mam weny i nie wiem gdzie 
Czołem towarzysze
Czy ktoś od Was planuje być w najbliższym czasie w Warszawie ?
Może ktoś z Waszych znajomych będzie jechał z Warszawy do Płocka ?
Chciałem Wam przekazać trochę nowych ulotek klubowych. Jeśli nie to pozostanie wysyłka.
THOR, siłą rzeczy pójdzie do Ciebie
Pozdrawiam
Maciek

Czy ktoś od Was planuje być w najbliższym czasie w Warszawie ?
Może ktoś z Waszych znajomych będzie jechał z Warszawy do Płocka ?
Chciałem Wam przekazać trochę nowych ulotek klubowych. Jeśli nie to pozostanie wysyłka.
THOR, siłą rzeczy pójdzie do Ciebie
Pozdrawiam
Maciek

-
Szalotka
Nie sadzę, aby się ktoś wybierał, więc śmiało ślij do mnie 
Jasne, może być 
Jak tam ustawiamy się na jutro?
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
Wypadałoby się w końcu wytoczyć
Godzina jak zawsze, miejsce jak zawsze zimą 
THOR stary druhu
Miałbym małą sprawę do Ciebie...
Czy mógłbyś obejrzeć dla Mnie auto ktore kiedyś należało do kolegi z Torunia (mJaworsk1)
http://otomoto.pl/mazda-xedos-9-C31786990.html
Mógłbyś rzucić dla Mnie okiem na blacharkę, posłuchać mechaniki i zawieszenia. No i najważniejsze... Kompresor czy kopci pod butem z wydechu pod obciążeniem...
do 07.2012 wiem co się z nim działo, bo Marcin serwisował ją w ASO Mazda a wcześniej miał ją Wiesiek z Dębicy.
Wiem że kolejny właściciel z Kowalewa POM. posłuchał "mechanika" i rozebrał kompresor i musiał drugi kupić bo nie byli w stanie go złożyć tak jak powinni i kupił drugi w słabym stanie, a potem z 2 złożyli 1 i sprzedał auto....Jakoś tak jego historia się toczyła – tyle dowiedziałem się od mJaworsk1.
Czy mógłbyś obejrzeć dla Mnie auto ktore kiedyś należało do kolegi z Torunia (mJaworsk1)

Mógłbyś rzucić dla Mnie okiem na blacharkę, posłuchać mechaniki i zawieszenia. No i najważniejsze... Kompresor czy kopci pod butem z wydechu pod obciążeniem...
do 07.2012 wiem co się z nim działo, bo Marcin serwisował ją w ASO Mazda a wcześniej miał ją Wiesiek z Dębicy.
Wiem że kolejny właściciel z Kowalewa POM. posłuchał "mechanika" i rozebrał kompresor i musiał drugi kupić bo nie byli w stanie go złożyć tak jak powinni i kupił drugi w słabym stanie, a potem z 2 złożyli 1 i sprzedał auto....Jakoś tak jego historia się toczyła – tyle dowiedziałem się od mJaworsk1.
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Witam panowie w weekend coś robicie może bym wpadł na trochę jak dam radę a pogoda już sympatyczna jest;–)
- Od: 11 mar 2009, 23:31
- Auto: ex-Mazda mx6 kl 2,5 v6 165KM(już niema;()
Mazda 626 GF fs 2,0 136KM
ex-Mazda 323 bg 1.6(skończyła tragicznie "złom)
ex-Mazda 626 GW fs 2,0 116KM
ex-Mazda 626 fl GW fs2 2,0 136KM-RIP
Mazda 6 Sport Wagon GY 2.0 citd szaraczek