Pomiar temperatury zewnętrznej
Strona 1 z 1
Witam. Miałem do jesieni Mazdę 323f i miała wskazanie temperatury zewnętrznej na wyświetlaczu radia. Obecnie mam Premancy TDVi i nie pokazuje mi temperatury zewnętrznej. Nie wiecie czy te modele -rocznik 2000 – mają taki pomiar?
-
Mieczysław Guzewicz
Temperatura pokazywana jest na wyświetlaczu, który jest na obrotomierzu. Dodatkowo wyświetlacz pokazuje spalanie. Z tego co pamiętam to taki wyświetlacz montowany był w wersjach benzynowych.
Ostatnio edytowano 8 lut 2008, 11:40 przez Yard, łącznie edytowano 2 razy
I niestety tylko w benzynowych. W dieslach nie ma "komputera" 

Oleje Mazda Dexelia i Honda, części, akcesoria i materiały eksploatacyjne do samochodów osobowych___ sklep@dexelia.pl, tel: 505 949 900, → SKLEP DEXELIA←
- Od: 21 sie 2007, 10:05
- Auto: Mazda 5 2.0B 2007
Wiem, że odgrzewane kotlety są nie smaczne ale troszkę mnie zaintrygował ten temat.
W związku z brakiem komputera w dieslowych wersjach Premacy, może właśnie udałoby się jakoś wskazanie temperatury zapodać na wyświetlacz radia....o ile pozostałe wskazania nie są dla mnie zbyt ważne o tyle temperatura zewnętrzna owszem...ma ktoś jakiś pomysł?
W związku z brakiem komputera w dieslowych wersjach Premacy, może właśnie udałoby się jakoś wskazanie temperatury zapodać na wyświetlacz radia....o ile pozostałe wskazania nie są dla mnie zbyt ważne o tyle temperatura zewnętrzna owszem...ma ktoś jakiś pomysł?
- Od: 22 lip 2013, 13:17
- Auto: Premacy 2.0 DiTD 2002
Strona 1 z 1