Po KILKU miesiącach poszukiwań wybór padł na Audi A4 B7 2006 rok, wrażenia jak po kilku dniach użytkowania bezcenne już wcześniej mi się to autko widziało ale oczywiście w wersji DTM albo rs4
Aktualny przebieg to 108 tys mil czyli w przybliżeniu 170 tys na km , cały przebieg jest udokumentowany bo posiada pełną książkę serwisową bardzo dużym plusem jest to że nie było nigdy bite, takie prawo w UK że nie da się tego ukryć , kategorie robią swoje
Jestem jej obecnie 3 właścicielem od zakupu salonowego.
Co w skrócie :
– Silnik 2.0T FSI (200hp)
– Pakiet S-Line
– Zawieszenie S-Line
– Napęd AWD
– 17" alufelgi ori Audi i Gumy 235/45 + 5 w zapasie
– Skrzynia Manualna 6-biegowa
– Pełna Elektryka
Auto Bardzo dobrze się prowadzi nic nie tłucze, nie biję , wnętrze bardzo zadbane , obydwaj poprzedni właściciele nie palący , silnik bardzo ładnie i równo pracuję , elegancko wkręca się na obroty nic nie zrywa , precyzyjnie i czule wchodzą biegi , widać ze autko było naprawdę dopieszczane pod względem eksploatacyjnym i nie było na nim oszczędzane.
Wnętrze:
– Kiera 3 ramienna
– Elektryczne Fotele S-line
– Podłokietnik w kolor wnętrza
– 6 Poduszek Airbag
– Interfejs Bluetooth
– Climatronic 2-Strefowy
– Auto Alarm
– Centralny z Pilota
– System ESP
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
– Czujnik Zmierzchu
Plany
Jest dużo , oczywiście na ile fundusze pozwolą na tyle będą one realizowane
– Oczywiście Przekładka
– Wirusik
– Kiera MF czarna skórzana pikowana
– Gałka czarna skóra pikowana
– Rns-E LED
– Przyciemnić Szkła
– Kolorowy Fis
– Wydech – Milteka
– Jakieś Konkretne koło (19')
– Air Ride
– Spojler S-Line
– Przednie Lampy Bixenon
– Tylne Lampy Typu led z A6 C6
– Zmiana koloru autka
W dniu zakupu

Autkiem już jeżdżę miesiąc czasu i faktycznie nie ma się do czego przyczepić , zakupiłem nie dawno kabel VCDS z programem w celu osobistej diagnostyki auta i jak na razie odpukać błędów tak owych nie posiada , wszystko chula , nie pokazywałem auta do tego czasu bo oprócz żony i brata tutaj w uk nikt nie wiedział o zakupie w sumie nadal nikt nie wie , na razie będzie to cicha bestia ale znając mój zapał i chęci do modów to w przyszłości na pewno będzie o niej troszkę głośniej
Co do spalania to uważam że nie jest źle jak na benzyniaka z turbinką po mieście jest rzędu 8.5-8.7 l wynik z komputera a co do trasy w granicy 6.5-6.8 L wiadoma rzecz że pomiary przy rozsądnej jeździe bo PB 98 dp tanich tu nie należy
Jak tylko będą jakieś mody to będę się chwalił , na pierwszy ogień pewnie poleci gałka i kiera , później Rns-e , a jak wróce do kraju już to trzeba będzie przekładkę ogarnać , oczywiscie nie jest to pracochłonne i kosztowne bo ten model jest dość sporo przygotowany do tego zabiegu