Przyłącz się do Klubu MazdaSpeed!
Według oceny trzy punktowej ( region/forum/zloty ) statusy klubowicza otrzymują:
–sandysek R + / F – /Z +
–matthies R + / F + /Z –
–kruchy1990 R + / F – / Z +
–Renia88 R + / F – / Z +
–Paolo R + / F + / Z –
–adas780715 R + / F – /Z –
Statusy kandydata otrzymują lub są przedłużone:
–Zdravko R + / F – / Z –
–Ven R – / F – / Z –
–Złoty R + / F – / Z –
–Kaszel91 R + / F – / Z –
–Bounty R + / F – / Z –
–TerryBart R + / F – / Z –
–tomsimondj R + /F – / Z –
–sandysek R + / F – /Z +
–matthies R + / F + /Z –
–kruchy1990 R + / F – / Z +
–Renia88 R + / F – / Z +
–Paolo R + / F + / Z –
–adas780715 R + / F – /Z –
Statusy kandydata otrzymują lub są przedłużone:
–Zdravko R + / F – / Z –
–Ven R – / F – / Z –
–Złoty R + / F – / Z –
–Kaszel91 R + / F – / Z –
–Bounty R + / F – / Z –
–TerryBart R + / F – / Z –
–tomsimondj R + /F – / Z –
Ciężko będzie ocenić Region dla pomorza, jak tutaj się nic nie dzieje 
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
hmm a czemu mi zdjeliscie klubowicza? ;>
Z tego co wiem R+ F+ Z-
Z tego co wiem R+ F+ Z-

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mieczyslaw napisał(a):hmm a czemu mi zdjeliscie klubowicza? ;>
Z tego co wiem R+ F+ Z-
"Mieczyslaw (+/–/–)"
"Osoby, którym zabrakło jednego punktu mogą wnioskować o warunkowe przedłużenie członkostwa. O takiej możliwości zadecydowaliśmy, ponieważ oceny przeprowadzone w czerwcu były niejednolite w poszczególnych regionach i obecnie niektóre osoby mogą być zaskoczone zmianą ocen."

gdzie to wyczytales? Bo nie moge znalezc
albo po prostu nie mam juz dostepu do tego posta
Przypomnij mi jak mozesz jaka jest definicha tych trzech pojec, region, forum i zloty
Przypomnij mi jak mozesz jaka jest definicha tych trzech pojec, region, forum i zloty

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mieczyslaw napisał(a):gdzie to wyczytales? Bo nie moge znalezc
viewtopic.php?f=22&t=162822&hilit=ocena+klubowicz%C3%B3w
Właśnie podejrzewam, że nie mając klubowicza nie masz dostępu do tej cześci forum

(swoją drogą propozycja do władz – może by ten wątek przenieść na ogólnodostepny?)
Skopiuje Ci reszte w takim razie:
Paweł napisał(a): Przedstawiam listę z ocenami klubowiczów. Każdy z klubowiczów został oceniony w trzech kategoriach aktywności: region / forum / zloty. W pierwszej kolejności oceny wystawiali Wasi przedstawiciele regionów. Do przedłużenia statusu wymagaliśmy minimum 2 z 3 punktów. Pod uwagę brana była aktywność od początku 2013 roku.
Tam gdzie zabrakło oceny przedstawicieli, punkty były przyznane przez zarząd. W takiej sytuacji nie była oceniana aktywność w regionie. Osoby pełniące funkcje klubowe otrzymały przedłużenie członkostwa na specjalnych warunkach, niezależnie od ilości zdobytych punktów. Wcześniejsza dyskusja o sposobie oceniania...
Proszę o zapoznanie się z listą z uwzględnieniem, że chociaż dołożyliśmy wszelkich starań, może ona zawierać pomyłki. Jeśli uważacie, że ocena Waszego udziału w życiu klubu jest nieuczciwa, proszę w pierwszej kolejności o spokojne zgłoszenie sprzeciwu. Osoby, którym zabrakło jednego punktu mogą wnioskować o warunkowe przedłużenie członkostwa. O takiej możliwości zadecydowaliśmy, ponieważ oceny przeprowadzone w czerwcu były niejednolite w poszczególnych regionach i obecnie niektóre osoby mogą być zaskoczone zmianą ocen.
Mieczyslaw napisał(a):Przypomnij mi jak mozesz jaka jest definicha tych trzech pojec, region, forum i zloty
"– Aktywność regionalna. W jej skład wchodzi uczestnictwo w regionalnych spotkaniach, regionalnych i międzyregionalnych imprezach "grillowych", obecność na forum w działach regionalnych.
– Aktywność na forum. Udział w życiu forum, z wyłączeniem czaterii, działu HP, ogłoszeń. Liczy się przede wszystkim udział w wątkach dotyczących motoryzacji i życia klubu. Nie określamy tutaj konkretnej liczby postów, ale kilkadziesiąt postów rocznie to na pewno dużo za mało.
– Uczestnictwo w zlotach. Liczą się zloty ogólnopolskie oraz duże, oficjalne motoryzacyjne imprezy regionalne (np. Rajd Wielkopolski)."

pawcio1017 napisał(a):Właśnie podejrzewam, że nie mając klubowicza nie masz dostępu do tej cześci forum
Nie mam wystarczajacych uprawnien zeby wejsc w link.
ooo widzisz, dzieki wielkie
Hmm za zloty na pewno – bo chyba na zadnym nie bylem do tej pory niestety ale za forum mysle, ze cos powinienem ugrac. Mamy koniec roku wiec ciezko stwierdzic co robilem na forum przez 12 miesiecy wiec zglaszam spokojny sprzeciw i wnosze o warunkowe przyzanie ponownie klubowicza na nastepny okres rozliczeniowy. Obiecuje poprawe i prosze o pokute i rozgrzeszenie

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Ciesze sie niezmiernie 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Spot 2 dniowy też się nie liczy
Przypominam zalew Sulejów....
Wiem że na 10000000% pokaże się na kolejnym spocie w lato który będziemy organizować w tym samym miejscu co wyżej napisane.
No i za forum to chyba się również należy.
Wiem że na 10000000% pokaże się na kolejnym spocie w lato który będziemy organizować w tym samym miejscu co wyżej napisane.
No i za forum to chyba się również należy.
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
Tylko imprezy motoryzacyjne czyli zloty ogólnopolskie, track day'e i rajdy turystyczne.
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
radar88 napisał(a):pokaże się na kolejnym spocie w lato który będziemy organizować
To pewno się pojawię
-
miro62
Jeżeli chodzi o zloty to zaliczane są imprezy stricte motoryzacyjne,takie jak zloty czy też track day
Pamiętajcie także że jeżeli chodzi o aktywność na forum,to nie wliczamy w to czaterii, hp i spotkań regionalnych.Spotkania regionalne zaliczane są do aktywności regionalnej.
Pamiętajcie także że jeżeli chodzi o aktywność na forum,to nie wliczamy w to czaterii, hp i spotkań regionalnych.Spotkania regionalne zaliczane są do aktywności regionalnej.
Jesli chodzi o imprezy strikte motoryzacyjne to czy tez wliczane sa w to targi motoryzacyjne i zloty zagraniczne?
bylem na 3 duzych targach (m.in. w Poznaniu w polowie kwietnia) i na kilku zlotach tylko, ze nie w Polsce, a w Danii
Co do forum to nie udzielam sie tylko w spotkaniach regionalnych ale rowniez w innych dzialach co jest pewnie do zweryfikowania
(w dzialach hp, czateriach i ogloszenia napisalem moze lacznie 10 postow)

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Czyli jak by na to nie spojrzeć...pieprzn@ć pracę i jechać na zlot który odbywa się 1300km ode mnie...Trochę rozsądku panowie, nikt nie zwolni się z pracy, wsiądzie w samolot po to aby przyjechać na zlot.
Pisałem kiedyś o tym że powinny być wyjątki...strych wyjadaczy się pozbędziecie i co dalej
Przyjedzie Józek na zlot, postów 200 i po aktywności -->a zostanie klubowiczem gdzie jest kilku ludzi, który uczestniczą w życiu forum/Klubu jak mogą, chociaż nie mają po drodze na "zloty".
Róbcie jak chcecie...wasza sprawa, tylko trzeba się czasami trochę zastanowić czy aby na przykład nie zyska się na kilku userach którzy się wykazują jak mogą niż mieć 1500klubowiczów po których za jakiś czas ślad zaginie.
Pisałem kiedyś o tym że powinny być wyjątki...strych wyjadaczy się pozbędziecie i co dalej
Róbcie jak chcecie...wasza sprawa, tylko trzeba się czasami trochę zastanowić czy aby na przykład nie zyska się na kilku userach którzy się wykazują jak mogą niż mieć 1500klubowiczów po których za jakiś czas ślad zaginie.
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap