ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Zgadza się, miało być 18:00, wklepał mi się błąd, już poprawiony, przepraszam wszystkich za zamieszanie.
- Od: 11 sie 2009, 00:46
- Auto: MX-3 B6-DE
Dzięki wszystkim za pojawienie się w tą mroźną pogodę, jak zawsze wesoło 
Następny spot (ostatni na ten rok) 15.12.2013, godzina 17:00, C.H. Tulipan przy stacji benzynowej, trochę postoimy i przejdziemy do Tulipana.
Następny spot (ostatni na ten rok) 15.12.2013, godzina 17:00, C.H. Tulipan przy stacji benzynowej, trochę postoimy i przejdziemy do Tulipana.
Również dziękuję za spotkanie, choć pizgało z lekka i głód mnie męczył
Na zdrowie
gajos napisał(a):Miro dzieki za napoj bogów
Na zdrowie
-
miro62
Przypominam wszystkim o składkach za listopad i zbliżający się grudzień.
Pozdrawiam, Zielony
Pozdrawiam, Zielony
panie pr a czy jest jakas lista kto wplacil? i ile jest juz w skarbonce? zeby bylo wiadomo na co ta kase spozytkować
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
KoRnFUN napisał(a):czy jest jakas lista kto wplacil?
Jako że to zacząłem pozwolę sobie na odpowiedź – składka jest dobrowolna i nie ma żadnej listy. Co do kwoty skarbnik przekazywał mi po spocie jaka jest kwota no a teraz powinien dalej PR-owi
-
miro62
a wiadomo chociaz ile udalo sie juz zebrac?
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
Witam Wszystkich
Dawno mnie nie było tutaj.
Swego czasu było tak że Mazda Speed Łódź udzielała się na róźnych wydarzeniach typu np WOŚP, lub miała spoty z fantazją
.
Jak to wygląda w tej chwili ? planujecie coś nie standardowego
Pozdrawiam
Mariano
Dawno mnie nie było tutaj.
Swego czasu było tak że Mazda Speed Łódź udzielała się na róźnych wydarzeniach typu np WOŚP, lub miała spoty z fantazją
Jak to wygląda w tej chwili ? planujecie coś nie standardowego
Pozdrawiam
Mariano
- Od: 3 paź 2008, 15:52
- Auto: Mazda 6 2,0 MZR-CD 144KM 2005r/ Alfa Romeo 159 2,4 200KM
Mariano_Łódź napisał(a): planujecie coś nie standardowego
No na to pytanie to PR odpowie
-
miro62
z racji tego że posiadałem auta różnych marek i należę do kilku klubów, chciałbym pokazać że w Łodzi coś się dzieje i to nie skupiając się na jednej marce.
Proponuję jakąś foto relację z wydarzenia (w portalu o Łodzi)o ile zostanie to zaakceptowane przez góre
(a sądzę że będzie
)
Myślę że to będzie dobra propmocja dla klubu i dla Was tworzacych , organizujących spoty i inne atrakcje dla użytkowników Łodzi i okolic.
Tylko to musi być coś kreatywnego niż tzw "kopanie w opone" a wiem że Was na to stać
bo bywałem na spotach i to poznałem
mimo iź minęło kilka lat nie sądzę by się to zmieniło 
stąd ten post
czekam na info
ps. pamiętam integracje w Czarnocinie (było grubo) oraz wyjazdy jesteście super
Proponuję jakąś foto relację z wydarzenia (w portalu o Łodzi)o ile zostanie to zaakceptowane przez góre
Myślę że to będzie dobra propmocja dla klubu i dla Was tworzacych , organizujących spoty i inne atrakcje dla użytkowników Łodzi i okolic.
Tylko to musi być coś kreatywnego niż tzw "kopanie w opone" a wiem że Was na to stać
stąd ten post
czekam na info
ps. pamiętam integracje w Czarnocinie (było grubo) oraz wyjazdy jesteście super
Gajos Twoją Madzie 6 widzę codziennie,
kiedyś mówiłeś że siostra śmiga
No rozumiem, jak by się pojawiły jakieś ciekawe pomysły dajcie znać, będę się starał co jakiś czas tu zaglądać
No rozumiem, jak by się pojawiły jakieś ciekawe pomysły dajcie znać, będę się starał co jakiś czas tu zaglądać
W temacie WOŚP-u, raczej mało prawdopodobne, że uda mi się załatwić coś na szybko, ale postaram się po weekendzie przedzwonić do sztabu i dogadać. Wstępnie nic nie obiecuję, jutro przeprowadzka, więc jestem skutecznie zawalony 
Widzę że w niedziele macie spota. Myślałem, że zaskoczę was moją obecnością, jednak w niedzielę około 17 wracam w swoje rejony...
Zobacz co się dzieje w Świętokrzyskiem... Zero odzewu.
gajos napisał(a):Plany były grube ale PR się zmienił i nic się nie dzieje GR. Łódzka powoli wymiera

DamianSzatan666 napisał(a):Widzę że w niedziele macie spota. Myślałem, że zaskoczę was moją obecnością, jednak w niedzielę około 17 wracam w swoje rejony...
gajos napisał(a):Plany były grube ale PR się zmienił i nic się nie dzieje GR. Łódzka powoli wymiera
To wyjedz w trase po 18
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL