Przyłącz się do Klubu MazdaSpeed!
A kiedy wysyłałeś? Maile mam pobrane z całego roku, nie widzę nigdzie maila od Ciebie. Ewentualnie napisz mi na PW z jakiego adresu wysyłałeś zgłoszenie. Przyszło kilka maili bez podanego nicka, ale odpisałem do tych osób.
Wiesia napisał(a):witam na jakim etapie jest moje ogłoszenie?
loockas napisał(a):Odpisywałem na Twoje zgłoszenie (20.10 16:55). Zostało przekazane dwa dni temu do PR'a.
Przeczytaj na początek regulamin przyjmowania na klubowicza bo Twoje zapytania coraz bardziej śmieszą ...
Ty matthies musisz cierpliwie czekać, dostaniesz tabliczkę na 100%

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
matthies napisał(a):aha. Ale to jakis z góry narzucony czas trzeba odczekać? Czy chrzest przejsc, nie wiem. Mi się nie spieszy, tylko chcialbym wiedziec jak to przebiega.
My Ci z Grześkiem chrzest możemy zrobić

pawcio1017 napisał(a):matthies napisał(a):aha. Ale to jakis z góry narzucony czas trzeba odczekać? Czy chrzest przejsc, nie wiem. Mi się nie spieszy, tylko chcialbym wiedziec jak to przebiega.
My Ci z Grześkiem chrzest możemy zrobić![]()

]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
czy moje zgłoszenie dotarło ? 
- Od: 27 sty 2013, 18:00
- Auto: Mazda 626 2.0 TurboDI
My Mazda's
viewtopic.php?f=314&t=153609&view=unread#unread
jak chcecie rozwijac klub nie dajac jakiego kolwiek znaku odnosnie glupiego zgloszenia... ani meila ani pw... brak slow...
- Od: 27 sty 2013, 18:00
- Auto: Mazda 626 2.0 TurboDI
My Mazda's
viewtopic.php?f=314&t=153609&view=unread#unread
potrzeba pomocy? zgłaszam się 
Dopisano 27 lis 2013, 20:55:
wysłałem maila zgłoszeniowego
mam nadzieję, że dojdzie cały i szczęśliwy 
Dopisano 27 lis 2013, 20:55:
wysłałem maila zgłoszeniowego
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Dzięki za zgłoszenie się do pomocy. Jeśli widzicie, że jest w klubie temat, który wymaga opiekuna lub może zostać lepiej zorganizowany – proszę zawsze piszcie lub zwracajcie się na PW z pomysłami, co konkretnie chcielibyście wziąć na własne barki. Tematów jest zawsze sporo, a tabliczki czekają.
Stanowisko koordynatora zajmującego się Klubowiczami (akurat) przejął przed momentem XED, więc przyjmowanie zgłoszeń ruszy pełną parą.
Stanowisko koordynatora zajmującego się Klubowiczami (akurat) przejął przed momentem XED, więc przyjmowanie zgłoszeń ruszy pełną parą.
the right man in the wrong place...