Mazda6 GG LF-DE '06 Sport Exclusive 147KM. Bilstein B8 Sport
Jednym z powodów dla których kupiłem ten zderzak była właśnie możliwość założenia takich DRL-ów. U siebie niestety nie możesz sobie założyć ani świateł led ani halogenów w tym miejscu. No chyba, że są jakieś sposoby na przeróbkę wlotu powietrza do IC.
Yo, mr. White!
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
Kurier dzisiaj przywiózł chyba najbardziej do tej pory oczekiwaną część do mojej M6 – grill
. Udział w tym miał zemoj, który wrzucił linka do działu tuning, który ostatnimi czasy rzadko przeglądam. Aukcje na alledrogo też przestałem przeglądać w poszukiwaniu brakującej części. Teraz, gdy już ją mam zastanawiam się, czy polakierować grill w kolor nadwozia czy może dobrać jakiś inny...

Yo, mr. White!
możesz spróbować pod kolor felg/lamp 
Jedyny, który pasuje do zderzaka z pakietu aero do polifta. A kolega Rumcajs czemu nie ma założonego wątku w tym dziale? Twoja Mazda na tych kołach i z tym grillem wygląda bardzo ciekawie.
Yo, mr. White!
Zderzak prawie taki jak u mnie,niby taki sam a jednak inny heh.Ledy idealna kopia

Dopisano 28 lis 2013, 21:36:
Przywal jeszcze sobie tylne lampki ala moje.Na twoim kolorze bedą wygladać zaje...e

Dopisano 28 lis 2013, 21:36:
Przywal jeszcze sobie tylne lampki ala moje.Na twoim kolorze bedą wygladać zaje...e

-
WisniaUs
Wisniaus napisał(a):Przywal jeszcze sobie tylne lampki ala moje.Na twoim kolorze bedą wygladać zaje...e
Szczerze, to wolałbym mieć takie, jakie miałeś wcześniej. Ale wrzucić ten pomysł do działu VT można.
zemoj napisał(a):PS. Zostaw pomarańczowy
Wygląda to baaardzo kontrastowo

rclmati napisał(a):Albo cały czarny albo w kolor. Zazdroszczę tego zderzaka i grilla .![]()
Nie mogłem wytrzymać i pomalowałem na czarno. Jeszcze nie miałem okazji go założyć ale coś czuję, że będzie trzeba pomalować w kolor nadwozia. Z resztą, jak wrzucę zdjęcia to zobaczymy i się zastanowimy.
rclmati napisał(a):Pyt do kolegi Rumcajs ten grill pasuje plug and play do seryjnego zderzaka przed lf?
Pozwolę sobie odpowiedzieć na to pytanie: obawiam się, że ten grill nie będzie pasował do zderzaka przed fl, nie pasuje nawet do zderzaka po fl. Pasuje tylko do zderzaka aero po fl.
Yo, mr. White!
rclmati napisał(a):Zle zadałem pytanie, chodziło mi grill ten na, ktory jest na Jego 6
Aha. Wydaje mi się, że będzie pasował.
Więc czarny grill wygląda tak. Nie jestem zachwycony, ale nie powiem, że mi się nie podoba. Bratu został kawałeczek folii w "kolorze" szczotkowanego amelinium, którym spróbuję jeszcze okleić sam znaczek.
Yo, mr. White!
Wygląda to nawet ciekawie! ...ale chyba jednak w kolorze będzie jeszcze lepiej
PS. Przypomina mi teraz trochę poprzednią Hondę Accord
PS. Przypomina mi teraz trochę poprzednią Hondę Accord
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
W takim razie proszę bardzo. Po malowaniu zderzaka zostało troszeczkę farby więc pojechałem tam tam gdzie trzeba, powiedziałem, żeby powtórzyli mi kolor i zapakowali w spray. Po 15 minutach było gotowe. Dodatkowo lakier bezbarwny. Zaraz się zabieram do roboty 
Yo, mr. White!
to jeszcze musiałbyś miec wizualizację całej M6 w kompie 
Co do czarnego grilla, powiem ci ze ma to swój urok, ale musiałbyś kontynuować temat czarnych wstawek i uważam że mogłoby wyjść świetnie!!! np lusterka, V na masce od grilla itp itd. Przemyśl to, wrzuć w VT i niech chłopaki pomogą.
Co do czarnego grilla, powiem ci ze ma to swój urok, ale musiałbyś kontynuować temat czarnych wstawek i uważam że mogłoby wyjść świetnie!!! np lusterka, V na masce od grilla itp itd. Przemyśl to, wrzuć w VT i niech chłopaki pomogą.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
rclmati napisał(a):Zle zadałem pytanie, chodziło mi grill ten na, ktory jest na Jego 6
Tak, pasuje plug&play, ale niestety ath-hinsberger już go nie ma w ofercie.
Co do grilla kolegi Przemysław: sprajuj pod kolor, bo na czarno jakoś tak nie specjalnie wygląda..
to Ci sprzedam,bo leżakują w garażu zapakowanePrzemysław napisał(a):Szczerze, to wolałbym mieć takie, jakie miałeś wcześniej

-
WisniaUs