WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Zapraszamy jak najbardziej 
Proszę śledzić wątek, jeśli coś będzie organizowane, to na pewno tutaj o tym napiszemy.
Proszę śledzić wątek, jeśli coś będzie organizowane, to na pewno tutaj o tym napiszemy.
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
No to kiedy komu pasuję
jakiś spocik

U mnie to słabo póki co wygląda... W tygodniu szkoła, weekendy najbliższe w pracy
Jak tylko jakieś wolne dni będą na horyzoncie, to na pewno dam znać, bo już się stęskniłem 

-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Mamy już grudzień a tu o spotkaniu cisza
Ja w tym miesiącu raczej nie dam rady się pojawić (przynamiej nic nie mogę obiecać z wiadomych dla większości względów
).
7.12-8.12-> pracuję
14.12-15.12 –> mam wolne ale to już gorący termin w moim grafiku
Ale nie widzę nic przeciwko, żebyście zorganizowali coś między sobą
Jeśli tylko będę miał możliwość to na pewno się zjawię, ale jeśli chodzi o terminy to na mnie nie liczcie tylko wybierajcie jak najbardziej Wam pasujący.
To jak? wybieracie termin i tworzymy listę

Ja w tym miesiącu raczej nie dam rady się pojawić (przynamiej nic nie mogę obiecać z wiadomych dla większości względów
7.12-8.12-> pracuję

14.12-15.12 –> mam wolne ale to już gorący termin w moim grafiku
Ale nie widzę nic przeciwko, żebyście zorganizowali coś między sobą

Jeśli tylko będę miał możliwość to na pewno się zjawię, ale jeśli chodzi o terminy to na mnie nie liczcie tylko wybierajcie jak najbardziej Wam pasujący.
To jak? wybieracie termin i tworzymy listę

Regeneracja DPF........info PW
Ja w ten weekend będę w końcu na mazurach ale raczej na jakiegokolwiek spota poza Ostróda nie ma szans:(
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka

Więc kiedy spocik jakiś wstępny termin 
matthies napisał(a):mi pasuje cokolwiek w przyszły weekend 6-8 XII, a później 20-22 XII. To jedyne terminy w grudniu jeśli chodzi o moją skromną osobę.
kaczy91 napisał(a):Może mikołajkowy spot 8.12Bo szczerze mówiąc mi każdy dzień póki co odpowiada
![]()
![]()
A co z resztą

ja będę się starał być
bo chętny zawsze jestem
ale powiem ze nie wiem do końca jak z weekendami u mnie 
No jesli zdecydujecie sie na 14 to postaram sie chociaz na chwile wpasc. 8 raczej na pewno nie dam rady chyba, ze w niedziele max do 16 i to w Ostródzie 
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
benq323 napisał(a):8...w niedziele max do 16 i to w Ostródzie

w sumie trochę się nie dziwię. sporo wydatków na święta, a np mnie, nie ukrywam, taka wycieczka do olsztyna i z powrotem trochę kosztuje. Może grudzień po prostu sobie odpuścimy, chyba że jakiś spontan kiedyś wpadnie, chociaż fajnie by było taką mazdową wigilię zrobić 
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04