Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie?
Po miesiącu stania przepalony Cronos, odpalił od strzała 

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Odebrałem z naprawy
wymieniono mi cewkę paliwową
I mam spokój na jakieś następne 150 tysi km.
A tak to jeszcze przy słonecznej pogodzie wymienię jeszcze koła na zimowe i nawoskuję madzie

I mam spokój na jakieś następne 150 tysi km.
A tak to jeszcze przy słonecznej pogodzie wymienię jeszcze koła na zimowe i nawoskuję madzie
Wybebeszony zużyty alternator, w weekend leci do regeneracji.
- Od: 11 sie 2009, 00:46
- Auto: MX-3 B6-DE
Wszystkie uszczelki zakonserwowane sylikonem co by rano nie było zaskoczenia że nie da się wejść do środka 
-
miro62
miro62 napisał(a):Wszystkie uszczelki zakonserwowane sylikonem co by rano nie było zaskoczenia że nie da się wejść do środka
Oj nie zawsze pomoze, jak popada mżawaka przy -5 to może byc kłopot.
Moim zdaniem wazelina techniczna jest lepsza do smarowania uszczelek na zimę.
Buuu... Mazdy już nie ma...

Wczoraj zdążyłem ogarnąć nową listwę wtryskową do gazu, silnik zaczął bardzo zdrowo pracować, a tydzień wcześniej wymieniałem ten zaczep od zderzaka + osłony i inne drobiazgi, tak pozakupowo
Niestety, wczoraj wieczorem przykra sprawa – facet wycofał, walnął mi w zderzak, zdążył wyłączyć światła i z piskiem odjechać z parkingu. Szkoda słów, policja bezradna bo nawet szczątkowej rejestracji nie mamy, a zeznania trzech świadków którzy widzieli jak facet ucieka nic nie dadzą. Monitoring tylko zarejestrował jak sprawca z kobietą wychodzą z restauracji i płacą niestety gotówką.
Na szczęście nowy zaczep dał radę, zderzak udało się zaczepić i trzyma jak powinien, ale zarysowania są. Da się to jakoś łatwo usunąć, zaczarować?
- Od: 10 lis 2013, 22:10
- Auto: Lexus GS 300, 2jz-ge, 2000
Zatankowana pod korek lpg, dodatkowo kilka litró PB95 też wpadło 
Dopisano 29 lis 2013 16:34:
Dopisano 29 lis 2013 16:34:
Michał88 napisał(a):Zatankowana pod korek lpg, dodatkowo kilka litrów PB95 też wpadło
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89