Witam
Mam u siebie problem mianowicie przestal dzialac spryskiwacz. Kiedys mialem to samo okazalo sie ze zablokowal sie silniczek. Odblokowalem go i podmienilem z tylna szyba, do wczorsj dzialalo. Przypuszczam ze znow sie zablokowal. Na forum znalazlem informacje ze sa po prostu ferelne. Nowego szukalem nie znalazlem. Da sie dopasowac z jakiegos innego samochodu, probowal ktos
Zablkowany silnik spryskiwacza
Strona 1 z 1
Dzieki, faktycznie wyglada na identyczny. Co mi teraz swita ze juz kiedys szukalem informacji o nim i trafilem na informacje o tico.
Wysłane z mojego PMP5880D
Pogotowie Komputerowe
Alarmy samochodowe, centralne zamki, blokady zapłonu, czujniki cofania, światla dzienne itp.
Alarmy samochodowe, centralne zamki, blokady zapłonu, czujniki cofania, światla dzienne itp.
ewemarkam napisał(a):Dzieki, faktycznie wyglada na identyczny. Co mi teraz swita ze juz kiedys szukalem informacji o nim i trafilem na informacje o tico.
W zasadzie jak przeszpera się internet to pasuje tez z kia pride,Shuma ze starej Corolli, poloneza, Swifta. Tylko ze najtańsza nowa to z Tico. Bo za 10pln można na znanym serwisie aukcyjnym kupic
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
Pogotowie Komputerowe
dokładnie tak. do swojej kupowałem od tico (koszt 12zł w sklepie, więc cena za wysyłkę odpada). od poloneza caro też pasuje.
Strona 1 z 1