Taa, i będzie nocami jeździł i porywał dzieci

www.mazdaspeed.pl
siegu napisał(a):Ale nam się czateria zrobiła.
szkodnik_byd napisał(a):Ja akurat bardzo tęsknię do czasów kiedy było tu mega wesoło i polecam lekturę tematu od początku albo nawet poprzedniego w archiwum
pawcio1017 napisał(a):ale zawsze można od czasu do czasu pomyśleć nad jakąś dodatkową atrakcją poza kurczakami
szkodnik_byd napisał(a):Kurczak to zwykle uzależnienie lub jak kto woli fetysz
szkodnik_byd napisał(a):Kurczak to zwykle uzależnienie lub jak kto woli fetysz
siegu napisał(a):Na to liczę. Bo nie każdego kręci co tygodniowe uzależnienie jak napisał przyszły nowy PR:
szkodnik_byd napisał(a):Dokładnie nikt nie ma monopolu na organizowanie zabaw każdy ma pomysł i może zaproponować coś innego innowacyjnego
pawcio1017 napisał(a):jak dotychczas region "praktycznie nie istniał"
szkodnik_byd napisał(a):Dla mnie tak w największym skrócie to koordynator pomysłów klubowiczów i forumowiczów
siegu napisał(a):pawcio1017 napisał(a):jak dotychczas region "praktycznie nie istniał"
Bo nie było nikogo kto dokończył by moje dzieło, które zacząłem parę lat temu w W-M.
zemoj napisał(a):szkodnik_byd napisał(a):Dla mnie tak w największym skrócie to koordynator pomysłów klubowiczów i forumowiczów
Ja się pod tym podpisuję.
Przecież nie chodzi o to, żeby PR przyprowadzał każdego za rączkę na spoty. Kto chce i może, to sam się zjawi. Info w odpowiednim wątku zazwyczaj jest. PR ewentualnie jak pojawi się jakaś inicjatywa, załatwia sprawy organizacyjne z tym związane np. rezerwuje gokarty, organizuje kolumnę na zlot itd... Poza tym oczywiście reprezentuje region przed władzami klubu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd