Mazda 323F BA Z5 95r Touring Kit A-Spec
właśnie ja mam klimę i chyba nie mam tego filtra
a szybki coraz bardziej parują
i nie wiem czy wiluś go ma jak madzia z 95 roku.
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

Właśnie sprawdzałęś Wiluś czy masz ten filtr (i to nie po VINie tylko czy rozbierałeś, bo po VINie często się nie zgadzało
)? Żeby sie nie okazało że kupiłeś filtr a nie masz gdzie go zamontować 

dobrze pawcio mówi.
Poczytaj tu :
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=456&t=10564&start=60
Ja teraz byłem u siebie w samochodzie i się okazało że mam tam czarną skrzyneczkę (są białe i czarne).
W białych są a w czarnych nie. Możliwe że na darmo kupiłeś
Poczytaj tu :
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=456&t=10564&start=60
Ja teraz byłem u siebie w samochodzie i się okazało że mam tam czarną skrzyneczkę (są białe i czarne).
W białych są a w czarnych nie. Możliwe że na darmo kupiłeś

Żeście wywołali dzika z lasu, tak jak wspominaliście a raczej (krakaliśćie), po rozebraniu plastików okazało się, że filtra brak... ale nic straconego, towar zawsze można zwrócić do 7dni i tak uczyniłem filtr zwrócony $$$ oddana
PS. Trochę się zagalopowałem, bo byłem przekonany że posiadam taki filtr... oby nie okazało się, że i tarcz nie posiadam
Edit : Spocikowo

PS. Trochę się zagalopowałem, bo byłem przekonany że posiadam taki filtr... oby nie okazało się, że i tarcz nie posiadam
Edit : Spocikowo

Z nowości wleciały tarcze Ashika, które zaczynam docierać, wleciał też nowy płyn hamulcowy K2 DOT4 i w końcu ręczny trzyma tak jak powinien (linka podciągnięta) dzięki Karol

Jeśli chodzi o wady to silnik na zimnym puszcza siwo-niebieskie chmurki :/ co za tym idzie remont silnika... ale zamiast dłubać w Z5, wleci BP zimową porą <klamka zapadła> ale i tak
dla obecnego engine, że przez 3 lata nie zawiódł kierownika 

Jeśli chodzi o wady to silnik na zimnym puszcza siwo-niebieskie chmurki :/ co za tym idzie remont silnika... ale zamiast dłubać w Z5, wleci BP zimową porą <klamka zapadła> ale i tak

nie wiem czy przejście z z5 na bp będzie takie łatwe. Najlepiej kupić cała madzie na części i wybierać podzespoły. Silnika, wiązka i komp musi iść z BP jak dobrze pamiętam. A jak już się bawić w takie przeróbki to od razu kf wrzucaj 

caroleck napisał(a):Silnika, wiązka i komp musi iść z BP jak dobrze pamiętam
Do tego pompa paliwa, wydech bedzię od podstaw robiony
caroleck napisał(a):A jak już się bawić w takie przeróbki to od razu kf wrzucaj
To już wgl. mija się z celem za duże koszta, na silnik i swap chce 2k przeznaczyć, także kf odpada
Wczoraj dotarły kolejne niespodzianki, najważniejszym zakupem są żaróweczki. Z racji tego że testowałem kilka opakowań żarówek to wszystkie razem wzięte, nie były tak idealne jak te
Wczoraj po założeniu żarówek ruszyłem, w drogę po testować... jednym słowem bajka i nie zamieniłbym na żadne chińskie hid'y o których też myślałem
z racji tego pozwolę sobie zarzucić fotem.

Narva vs Osram

drogowe

Bym zapomniał dotarł również włącznik halogenów, do wymiany jest jedna żarówka w prawym halogenie.

Narva vs Osram

drogowe

Bym zapomniał dotarł również włącznik halogenów, do wymiany jest jedna żarówka w prawym halogenie.
To są te osramy bez homologacji ze względu na swą "niebieskość" czy źle kojarze? 

pawcio1017 napisał(a):To są te osramy bez homologacji ze względu na swą "niebieskość" czy źle kojarze?
Dobrze kojarzysz, są niedopuszczone ro ruchu drogowego, tylko OffRoad. W razie kontroli panowie się, zdziwią że to nie xenon
PS. co do gier, zapas trza robić bo zima idzie
Podobno fajnie świecą... do pierwszego deszczu w nocy
Dla mnie żarówka ma oświetlać droge a nie fajnie wyglądać z zewnątrz i imitować xenon (bynajmniej w pierwszej kolejności). Testowałeś je już w nocy w deszcz? Z opinii które czytałem możesz się wtedy niemile zdziwić
Zdaj relacje za jakiś czas co i jak 

Szukałem żarówek aby w końcu coś było widać w nocy, a tak to obolałe oczy i jazda z zimnym nawiewem aby nie walnąć śpiocha po drodzę
. Dlatego padło na ten typ żarówek, testowałem wczoraj na bocznej drodze, wrażenia na duży +, co do deszczu zobaczymy... na forum alfy ludzie opisywali że jedna z lepszych żarówek...
sebens nie tylko ty polowałeś na ten włącznik
też dłuższy czas szukałem, upolowałem na tablicy, a cena 45zł z wysyłką oczywiście używka ale stan bdb 

sebens nie tylko ty polowałeś na ten włącznik

Ja mam te żarówki, nie pamiętam od kiedy ale raczej od zeszłego roku, świecą napewno lepiej niż zwykłe, a co do deszczu w nocy to hmmm, jakiegoś pogorszenia nie zauważyłem, może dlatego że światła w BA świecą jak świecą, a w dodatku mam bardzo nisko linie świateł 
Znalazłem, mam je od: 31 sie 2012
Znalazłem, mam je od: 31 sie 2012
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT