Tutaj się witamy
Witam, nazywam się Kasia i mieszkam na Kaszubach. Od prawie 3 lat jestem właścicielką błękitnej Madzi 6 2002r, 2,0D. Pozdrowienia dla "Mazdoholików" takich jak ja 
-
Katarynka81
Siema wszystkim
Nazywam się Kamil i jestem z wami już dwa lata ale dopiero teraz się witam, ale jak to mówią lepiej późno niż wcale. Ostatni czas coraz częściej przebywam na forum i myślę że tak zostanie. Jestem posiadaczem czarnej perełki Madzi 6 Kombi 2.0 MZR-CD (CiTD) 121 KM 2003 rok

Nazywam się Kamil i jestem z wami już dwa lata ale dopiero teraz się witam, ale jak to mówią lepiej późno niż wcale. Ostatni czas coraz częściej przebywam na forum i myślę że tak zostanie. Jestem posiadaczem czarnej perełki Madzi 6 Kombi 2.0 MZR-CD (CiTD) 121 KM 2003 rok

Witam wszystkich miłośników Mazdy!
Użytkuję czasem Mazdę 626 GD z '89 roku, 2.0 automat.
To bardzo fajne autko.
Pozdrawiam
Użytkuję czasem Mazdę 626 GD z '89 roku, 2.0 automat.
To bardzo fajne autko.
Pozdrawiam
-
kit
Witam szanowną brać. Jestem nowym miłośnikiem "szóstek"
Na etapie poszukiwań i liczę na cenne rady forumowiczów w dobrym wyborze 

- Od: 19 lis 2013, 12:52
- Auto: Laguna I ale będzie "szóstka" ;)
Witam Wszystkich forumowiczów i posiadaczy Mazdy.
Od kilku tygodni zostałem posiadaczem mazdy 6 2,0 benzyna kombi. Szara. Piękna:)
Jednak już od pewnego czasu czytam i przeglądam forum.
pozdrawiam
kamil
Od kilku tygodni zostałem posiadaczem mazdy 6 2,0 benzyna kombi. Szara. Piękna:)
Jednak już od pewnego czasu czytam i przeglądam forum.
pozdrawiam
kamil
- Od: 24 wrz 2013, 12:00
- Auto: Astra G / Mazda 6
Siemanko . Witam wszystkich zakochanych w Magdalenach;) . Moja cetka niestety dogorywa , i jezeli nie znajdzie sie kupiec na nia ,czeka ja koniec najgorszy z mozliwych.
Zlom. Jakby ktos byl zainteresowany ,to kontakt na PW. Tam opisze wszystko. Nie wiem gdzie dac ogloszenie na tym forum,poniewasz komus auto moze sie jeszcze przydac do pogrzebania . Pozdrawiam .
Tapaptuje z Galaktycznej S-ki 3
Tapaptuje z Galaktycznej S-ki 3
Ostatnio edytowano 20 lis 2013, 23:26 przez zolteck, łącznie edytowano 1 raz
-
zolteck
Witam Wszystkich klubowiczy
mieszkam w Tarnowie,posiadam Mazde 323f Bj DITD 2.0 rok 2001.
Pozdrawiam !
mieszkam w Tarnowie,posiadam Mazde 323f Bj DITD 2.0 rok 2001.
Pozdrawiam !
-
Januszb52