A możesz jeszcze machnać wersję lustrzaną? tył...
Virtual Tuning
a mogę prosić grill, ramki wkoło szyb i ramki halogenów na czarno? Zastanawiam się czy nie zepsuje to wizerunku srebrnego auta?

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
dokładnie o to, ale widzę, że jednak nie przypadnie mi to do gustu
ogólnie to nie lubię chromów i chcę się ich pozbyć, ale jakoś ten czarny mi się nie widzi..
a dał byś radę w kolor nadwozia?

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Prosiłbym o zmianę koloru felg. Wymagają renowacji zimą i zastanawiam się nad zmianą koloru. Sugestie mile widziane ale chciałbym zobaczyć je w wersji białej i złotej lub takata green 

Crenshaw napisał(a):dokładnie o to, ale widzę, że jednak nie przypadnie mi to do gustuogólnie to nie lubię chromów i chcę się ich pozbyć, ale jakoś ten czarny mi się nie widzi..
Crenshaw ja bym proponował ci grill i listwy koło szyb na czarny połysk a ramki halogenów na kolor nadwozia

Ven nie wiem czy ci dokładnie chodziło o takie felgi ale jak nie to mogę przyciemnić bardziej

Kamil91 napisał(a):Mandey napisał(a):Dzięki Kamil, właśnie się zastanawiałem czy lepszy taki kolor czy oryginalny od rexa
No powiem ci że w oryginalnym kolorze też by fajnie wyglądały ale do twojego koloru samochodu by pasowały w czarnym połysku takie jak te
Mógłbyś mi jeszcze te czarne wrzucić?
Kamil91 napisał(a):
Ven nie wiem czy ci dokładnie chodziło o takie felgi ale jak nie to mogę przyciemnić bardziej![]()
Dzieki bardzo a mozna to samo tylko w czerni z tym ze od szerokosci grila po przetłoczeniach do konca maski takie V ?
Ostatnio edytowano 18 lis 2013, 00:15 przez Ven, łącznie edytowano 2 razy
Heh to fota z kupna i stoi na zimowych kołach... zastanawiam sie nad folią i chcę zobaczyc jak to bedzie wygladać... no carbon odpada bo kiepsko to ze sreberkiem sie komponuje 
Ostatnio edytowano 18 lis 2013, 00:16 przez Ven, łącznie edytowano 1 raz
Mandey napisał(a):Mógłbyś mi jeszcze te czarne wrzucić?
No niestety nie zrobię ci ale proponuje przepatrzeć google tam jest pełno przykładów jak wyglądają takie felgi. Wpisz w google "black rims rx8".
Ven napisał(a):Dzieki bardzo a mozna to samo tylko w czerni z tym ze od szerokosci grila po przetłoczeniach do konca maski takie V ?mam nadzieję ze zrozumiale to napisałem
Tak zrozumiałe ale nie zrobię ci tego bo jak dla mnie to oszpeci przód samochodu. Zgodzę się z oscaro, dodam że lepiej zrobić grill na czarno i moża lustera.

Kamil91 napisał(a):
Tak zrozumiałe ale nie zrobię ci tego bo jak dla mnie to oszpeci przód samochodu. Zgodzę się z oscaro, dodam że lepiej zrobić grill na czarno i moża lustera.
Dzieki za radę
P.S. mozesz zrobic tylko grill i ewentualnie lustra
chcialem zalozyc zaraz po zakupie mazdy ale niestety nie moge. regulamin mowi ze trzeba byc miesiac zarejestrowanym uzytkownikiem. chyba ze cos nie tak robie. chromy za duzo??w sumie to tylko na lusterkach jest. gril bedzie czarny jak i lampy i felgi. dlatego prosba o przerobienie i wizualizacje. 
- Od: 11 lis 2013, 10:35
- Auto: MAZDA 6, 2.0 CiTD 2002