czekam na kolejne mody
www.mazdaspeed.pl
matthies napisał(a):no to elegancko. Ważne też, że problem rozwiązany![]()
matthies napisał(a):czekam na kolejne mody:D:D

bo o ile w przypadku fotela kierowcy można stwierdzić "zgon" maty grzewczej, o tyle fotel pasażera jest dla mnie wielką zagadką
, więc nie przerabiałem ... czyli nie pomogę, ale właśnie podejrzewam że się skończyła gdzieś mata ... przerwała/przepaliła. Daj znać co było, na przyszłość! Trzymam kciuki! 

tak więc c.d.n... ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
trzeba trochę odłożyć, żeby z nowym sezonem zrealizować plany 
) pozwoliło uniknąć zrobienia krzywdy Magdalenie
tylko miałem ochotę wytłumaczyć panu, który nagle postanowił na mnie wjechać, jak nie prowadzić samochodu. Tak więc uważajcie, bo zło czai się wszędzie
Niestety w Łodzi to samo, ciągle trzeba trąbić, uciekać, uważać nawet na drodze z pierszeństwem bo każdy jeździ jak mu się podoba

rclmati napisał(a):Ładna Madzia
detailing pewnie by pomógł, ale firmy zajmujące się tym profesjonalnie mają kosmiczne ceny rclmati napisał(a):Niestety w Łodzi to samo
rclmati napisał(a):Tak patrze na tył Twojej Mazdy i zastanawiam się jaką końcówkę wybrać

problem w tym, że same maty są drogie, bo kosztują w okolicach 200 zł (na jeden fotel). Dlaczego nie kupiłem maty grzewczej na fotel za 50 zł? Bo w moim samochodzie wszystko ma być tak, jakby dopiero wyjechał z fabryki, co jest niestety trudne w realizacji
do tego zostało zmienione pokrycie prawego boczku od siedziska fotela, bo miał mały defekt i teraz mnie w oczy już nie boli
fotele grzeją, więc jestem gotowy na zimę stulecia 
teraz ładnie grzeje
wreszcie po wejściu do samochodu będzie mnie od dołu rozgrzewało
i jeśli chodzi o mnie to nie oszczędzam na częściach, bo to nie ma sensu 
jak tylko przyjdzie mi jakiś pomysł do głowy, napiszę Wam o nim
ale trzeba próbować dalej:D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości