Mazda6 (GG / GY) – Szybkie pytania – WAŻNA INFORMACJA, STR.313
uwierz mi nie ma tam przestrzeni . rozbierałem to wiele razy . przejrzyj ten wątek http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=409&t=162285&p=2733667&hilit=dodatkowe+gniazdo+zapalniczki#p2733667zobaczysz jak ja mam zrobione . pozdro
em_dzej napisał(a):Czy w M6 za tylną ścianką schowka na podszybiu jest miejsce żeby wmontować coś takiego
Ja rozgałęźnik zamontowałem sobie nad nogami kierowcy. Jest tam taka plastikowa poprzeczka do której przymocowałem to taśmą dwustronną i opaskami. Wpiąłem się pod bezpiecznik zapalniczki.
Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie serdecznie żałuję i ... i to chyba wszystko.

Shaarky napisał(a):zapraszam do mojego tematu w profilu.
no to weś mi pokaż gdzie ?
Pytanie, kojarzy ktoś z was markę DOKUJI
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Witam. Mam takie nietypowe pytanie.. Wydaje mi się, że moja mazda jest niska coś z przodu i ile u Was wynosi odległość od ziemi do nadkola w najwyższym punkcie ? bo u mnie 66-67 cm, opony mam 205/55/16. Pozdrawiam 
- Od: 13 cze 2011, 20:06
- Auto: Mazda 6 kombi,2003 rok.
2.0 CiTD 136 km
Shaarky napisał(a):Ja mam taki rozgałęźnik w schowku, zapraszam do mojego tematu w profilu.
Ładowanie telefonu stamtąd ciągnę, żeby mi po konsoli kable nie latały.
i gdy podepniesz do ładowania telefon i nawigację plus ewentualnie kubek do kawy to zamkniesz schowek ?
wujek116 napisał(a):i gdy podepniesz do ładowania telefon i nawigację plus ewentualnie kubek do kawy to zamkniesz schowek ?
Nawigację i dwa telefony podepnę w schowku , a kubek do "głównej" zapalniczki,przecież i tak go będę trzymał w uchwycie na kubki

-
MACIEK
- Od: 26 paź 2013, 11:27
- Auto: Mazda 6 GY RF-7J '07 GEJSZA by em_dzej

wujek116 napisał(a):(łopatologicznie).......będziesz jeździł z otwartym schowkiem ?
No napewno

-
MACIEK
- Od: 26 paź 2013, 11:27
- Auto: Mazda 6 GY RF-7J '07 GEJSZA by em_dzej
Czy nasze benzynki mają gdzieś ukrytą inspekcję olejową do wykasowania? Takie coś przypominające o serwisie olejowym jako licznik rewersyjny? W ukrytych opcjach TRIPa nie ma, wiec myślę że nie ma, ale może znów mnie zaskoczycie? 
- Od: 5 mar 2013, 22:47
- Auto: Była skośnooka: Honda Civic Noblesse '95 1.3 75KM
Była skośnooka:
Mazda6 GY L3 '06 220V :) Jest.. Das Auto :)
Panowie szybkie pytanie bo kumpel zadzwonil sie pochwalic ze kupil szostke z 02r w dieslu a nie ma pojecia wiekszego o autach.
-czy samo odkrecenie korka wlewu oleju przy wlaczonym silniku i brak dymu swiadcza ze podkladki pod wtryskami sa ok?
-czy w tej generacji i z tym silnikiem wystepuje problem z przybywajacym olejem(jeslli tak to czy ma on cos wspolnego z tymi podkladkami?)
-jaki olej ma zalac?(niby ma nakulane 205tys ,ale pewnie stowka wyparowala
)
-rozumiem ze przy wymianie oleju czyszczenie smoka obowiazkowe?
z góry dzieki za odp. zalezy na czasie
-czy samo odkrecenie korka wlewu oleju przy wlaczonym silniku i brak dymu swiadcza ze podkladki pod wtryskami sa ok?
-czy w tej generacji i z tym silnikiem wystepuje problem z przybywajacym olejem(jeslli tak to czy ma on cos wspolnego z tymi podkladkami?)
-jaki olej ma zalac?(niby ma nakulane 205tys ,ale pewnie stowka wyparowala
-rozumiem ze przy wymianie oleju czyszczenie smoka obowiazkowe?
z góry dzieki za odp. zalezy na czasie
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le