ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
heheh, to by było najlepsze wyjście. Nikt nie mowie ze mamy wjeżdżać na głowny pas, Tam jest tyle miejsca że można próbę ułożyć nawet gdzieś z boku.
-
Pyton162
W Kąkolewie pytałem instruktora o cenę wjazdu na tor. Mówił coś o 1kPLN. Jeżeli będzie trochę chętnych PO i naszej strony to temat jest do ogarnięcia. Dodatkowo można się skumać z ludźmi z Subaru. Wtedy to będzie miało sens, nawet jak przyjedzie 20 aut.
temat do ogarnięcia, też bym chętnie skorzystał 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
To ustalcie termin by większości pasowało
może coś większego wypali...niech ktoś zrobi ankiete i zrobimy spota, a nie spocika
zrzucimy się na flache i będzie wilk syty i owca pijana
Blik3rza rok wymienisz na nowy bo po zimie zgnije
może trafisz bardziej wyciszony
a i oponki na czwartek będziesz miał jakoś
za czasów gwiazdy też często tam upalałem
bieski spóźnione sto lat
Troszkę za dużo na głowie Żona, dzieci, praca, praca po pracy ehhh
a widzę, że dużo się tu dzieje
Ale wróciłem do żywych ogarnąłem zaległości i jestem na czysto
Ps. wiecie gdzie dobrze nabijają i odgrzybiają klime w ZG

Blik3rza rok wymienisz na nowy bo po zimie zgnije
a i oponki na czwartek będziesz miał jakoś
jak wyjazd nie wypali czemu niePyton162 napisał(a):parking kolo stadionu jest jedna z opcji, nie ma tam ruchu, jest oświetlony nawet wieczorem

bieski spóźnione sto lat
Troszkę za dużo na głowie Żona, dzieci, praca, praca po pracy ehhh
Ale wróciłem do żywych ogarnąłem zaległości i jestem na czysto

Ps. wiecie gdzie dobrze nabijają i odgrzybiają klime w ZG

- Od: 15 sie 2013, 09:23
- Auto: Mazda 6 2.0 CITD 2003
ja jestem jak najbardziej za, tylko musielibyśmy omówić szczegóły i podzwonić.
siemek jak wygląda sprawa wynajęcia lotniska? dowiadywałeś się czegoś więcej?
siemek jak wygląda sprawa wynajęcia lotniska? dowiadywałeś się czegoś więcej?

-
Keeper of the Art
200SX SR20DET 89'
Więc tak panowie, rozmawiałem przed chwilą z panem Maciejem Cecułą na temat wynajmu lotniska. Oczywiście nie całego, tylko jakiegoś ubocza, tak żeby zrobić sobie sprawnościówkę czy coś podobnego. Czekam za jego mailem, potrzebuję tylko znać dokładną datę, bo nie wiadomo czy akurat w ten dzień będzie wolny termin. Zależy mi na czasie, bo chciałbym szybko dokończyć ten temat, żeby wyjść na konkretnego gościa
Jak duże byłoby zainteresowanie? Jaki termin Wam pasuje? Od siebie dodam, że na pewno pojechałbym swoim autem + mój kumpel Volvem. To już są 2 samochody, myślę, że Xed z wlkp i reiss na pewno by wpadli, pewnie inni też.
Kontynuować dalej ten temat czy raczej odpuszczamy?
Jak duże byłoby zainteresowanie? Jaki termin Wam pasuje? Od siebie dodam, że na pewno pojechałbym swoim autem + mój kumpel Volvem. To już są 2 samochody, myślę, że Xed z wlkp i reiss na pewno by wpadli, pewnie inni też.
Kontynuować dalej ten temat czy raczej odpuszczamy?
Młody.
ja też był bym chętny, mogę wieczorem obdzwonić wszystkich z lubuskiego i wypytać.
Powiedz Dawid czy lepiej zrobić to póki nie ma śniegu, czy właśnie jak już spadnie?
Powiedz Dawid czy lepiej zrobić to póki nie ma śniegu, czy właśnie jak już spadnie?

-
Keeper of the Art
200SX SR20DET 89'
Crenshaw napisał(a):Powiedz Dawid czy lepiej zrobić to póki nie ma śniegu, czy właśnie jak już spadnie?
Nie wiem co kto woli, przy naszych autach, czyli FWD, raczej lepiej robić to na suchym. Będzie większa rywalizacja, większe prędkości. Na śniegu jest wolniej ale za to bardziej wesoło. Moim zdaniem lepiej zrobić to na suchym, śnieg jak spadnie to sobie możemy pod jakimś marketem pojeździć a nie na lotnisku
Chyba, że ktoś ma 4WD, opony z kolcami, wtedy jest ogień na śniegu

Młody.
zrobiłem osobny wątek o tym, chętni z naszego województwa niech się dopiszą, poproszę też XED'a żeby zrobił u siebie.
viewtopic.php?f=66&t=163070
viewtopic.php?f=66&t=163070

-
Keeper of the Art
200SX SR20DET 89'
nie ja, pani doktor 
jak dla mnie to przeziębienie, bo żyję. Wiesz, jak facet rano się budzi i nic go nie boli, to znaczy że nie żyje
. Kazała porobić jeszcze jakieś badania, bo od paru tygodni nie mogą sobie poradzić i mnie faszerują jakimś świństwem. Chyba przerzucę się na C2H5OH. Ciekaw jestem co im wtedy wyjdzie w krwi
Ale co do spocika to może poczekamy na bieskiego
. Chyba wracasz za tydzień 
jak dla mnie to przeziębienie, bo żyję. Wiesz, jak facet rano się budzi i nic go nie boli, to znaczy że nie żyje

Ale co do spocika to może poczekamy na bieskiego
siemek55 napisał(a):Wiesz, jak facet rano się budzi i nic go nie boli, to znaczy że nie żyje.
A wiesz kiedy poznać że facet jest stary?
Wiesz, jak facet rano się budzi i mu nie stoi, to znaczy że już jest stary
Dopisano Cz, 28 lis 2013, 18:20:
siemek55 napisał(a):Chyba wracasz za tydzień
taa...
Dopisano Cz, 28 lis 2013, 18:22:
siemek55 napisał(a):kazała porobić jeszcze jakieś badania,
zrób se konkret badania krwii.