przedwczoraj kupiłem Mazdę 3 BK 2004 1.6 benzyna – swoją drogą ogłoszenie o jej sprzedaży znalazłem na tym forum
Tutaj się witamy
Witam wszystkich
przedwczoraj kupiłem Mazdę 3 BK 2004 1.6 benzyna – swoją drogą ogłoszenie o jej sprzedaży znalazłem na tym forum
-
vientro
Witam,
mam nadzieję, że niedługo będę pełnoprawnym forumowiczem a to za sprawą zakupu M6.
Póki co poszukiwania trwają:)
mam nadzieję, że niedługo będę pełnoprawnym forumowiczem a to za sprawą zakupu M6.
Póki co poszukiwania trwają:)
-
gajdek419
Czesc jestem oskar i tez jestem szczesliwym posiadaczem a przy okazji fanem mazdy
Dopisano 9 lis 2013, 23:28:
Czesc jestem oskar i tez jestem szczesliwym posiadaczem a przy okazji fanem mazdy
Dopisano 9 lis 2013, 23:28:
- Od: 10 lis 2013, 00:21
- Auto: Mazda 626 2.0 gd 1989
Witam wszystkich. od trzech miesięcy miłość z mazdą kwitnie za sprawą M6 2.0 . póki co uczymy się siebie nawzajem 
- Od: 25 paź 2013, 13:24
- Auto: MAZDA 6, 2.0 Benzyna, 2006
Witam wszystkich mazdowiczów!
Mam na imię Rafał i od dłuższego czasu przeglądam forum
Zdecydowałem, że na 99% wiosną 2014 będę szczęśliwym posiadaczem Madzi 3 BK
Do tego czasu gromadzę wiedzę i $$ na to przepiękne auto
Pozdrawiam!
Mam na imię Rafał i od dłuższego czasu przeglądam forum
Zdecydowałem, że na 99% wiosną 2014 będę szczęśliwym posiadaczem Madzi 3 BK
Do tego czasu gromadzę wiedzę i $$ na to przepiękne auto
Pozdrawiam!
- Od: 10 lis 2013, 21:50
- Auto: Mazda 3 BK '06 HB 1.6 Z6
Witam serdecznie wszystkich!
Dzisiaj rozstałem się z najlepszym samochodem jaki posiadałem w dotychczasowej karierze kierowcy – Lexusa GS 300 z 98 roku. Życie zmusza mnie do poszukiwań czegoś nowego, ale również japońskiego. Wszelkie moje kryteria spełnia Mazda 3/6 po 2006 roku. Jestem zdecydowany, są i fundusze, jedynie egzemplarza brak. Wykonuję niebezpieczny zawód "muzyk" i liczy się też składana kanapa, inaczej nie zmieniałbym samochodu.
Mam nadzieję poznać tu wiele informacji na temat poszukiwanego samochodu, opinii faktycznych użytkowników, wiedzieć na co zwracać uwagę i jak kupować dobrze. Wcześniej jeździłem Toyotą, BMW i Lexusem i udzielałem się na forach w/w co wychodziło zawsze na dobre.
Bardzo ładnie wygląda to forum, fajne poradniki i to wszystko zachęca do częstszego udzielania się.
Liczę na pomoc i do napisania!
Kowal
Dzisiaj rozstałem się z najlepszym samochodem jaki posiadałem w dotychczasowej karierze kierowcy – Lexusa GS 300 z 98 roku. Życie zmusza mnie do poszukiwań czegoś nowego, ale również japońskiego. Wszelkie moje kryteria spełnia Mazda 3/6 po 2006 roku. Jestem zdecydowany, są i fundusze, jedynie egzemplarza brak. Wykonuję niebezpieczny zawód "muzyk" i liczy się też składana kanapa, inaczej nie zmieniałbym samochodu.
Mam nadzieję poznać tu wiele informacji na temat poszukiwanego samochodu, opinii faktycznych użytkowników, wiedzieć na co zwracać uwagę i jak kupować dobrze. Wcześniej jeździłem Toyotą, BMW i Lexusem i udzielałem się na forach w/w co wychodziło zawsze na dobre.
Bardzo ładnie wygląda to forum, fajne poradniki i to wszystko zachęca do częstszego udzielania się.
Liczę na pomoc i do napisania!
Kowal
- Od: 10 lis 2013, 22:10
- Auto: Lexus GS 300, 2jz-ge, 2000
witam,
Przez 10 lat byłem szczęśliwym posiadaczem Hondy Civic.
Przez ostatnie kilka lat z racji powiększenia się mojej rodziny jeździłem kombi dieslem.
Nadszedł czas, że musimy kupić drugi samochód dla mojej żony.
Wybór padł na Mazdę 3 z silnikiem 1,6 w benzynie.
Mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się kupić samochód z, którego będę zadowolony przez najbliższe lata.
pozdrawiam,
Pszczola_h3m
Przez 10 lat byłem szczęśliwym posiadaczem Hondy Civic.
Przez ostatnie kilka lat z racji powiększenia się mojej rodziny jeździłem kombi dieslem.
Nadszedł czas, że musimy kupić drugi samochód dla mojej żony.
Wybór padł na Mazdę 3 z silnikiem 1,6 w benzynie.
Mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się kupić samochód z, którego będę zadowolony przez najbliższe lata.
pozdrawiam,
Pszczola_h3m
-
pszczola_h3m
Witam Wszystkich na tym forum, jestem tutaj nowy i zamierzam zacząć przygodę z Mazdą. Mieszkam w Londynie i tutaj będę szukał mojego nowego nabytku – MAZDA6 F/L 2.2 MZR-CD 185 KM (GH R2)
Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć dobry egzemplaż z którego będę zadowolony, bo jak na razie doczytałem się tylko wielu nażekań Angolii na DPF. Jeżeli ktoś ma jakieś spostrzeżenia na temat tego modelu prodszę o podrzucenie swojej wiedzy. Z góry dzięki i do usłyszenia, będę tutaj na bierząco, Pozdrawiam, Arek
Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć dobry egzemplaż z którego będę zadowolony, bo jak na razie doczytałem się tylko wielu nażekań Angolii na DPF. Jeżeli ktoś ma jakieś spostrzeżenia na temat tego modelu prodszę o podrzucenie swojej wiedzy. Z góry dzięki i do usłyszenia, będę tutaj na bierząco, Pozdrawiam, Arek
witam was tu Patrycja , dopiero zdałam prawo jazdy i myślę o zakupie mazdy. Pozdrawiam was:)
-
Monarika
Witam wszystkich klubowiczów. Mam na imię Paweł i od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem mazdy 323f ba z 95 roku.
-
wolin91
Witam wszystkich. Forum śledzę od 2008r kiedy to zakupiłem swój pierwszy w życiu samochód, którym to była Mazda 323f BA Z5 '95r czerwień meksykańska w niespotykanym już stanie. Po roku niestety zgłupiałem i ją sprzedałem czego do dziś żałuję. Dzisiaj postanowiłem się zarejestrować na forum bo myślę znowu sobie sprawić takie cacuszko i myślę, że koledzy i koleżanki z forum pomogą mi znaleźć tą jedyną i wyśnioną Madzie 323f
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 12 lis 2013, 23:55
- Auto: Była Mazda 323f BA 1.5 Z5 1995r, czerwień meksykańska.
Co teraz jest? Również taka sama Mazda :P
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Przygodę z mazdą zacząłem jakiś miesiąc temu. Oczywiście mam kilka pytań (jak to nowy) a najważniejsze to: Gdzie naprawiacie swoje mazdy? Pytanie do osób z Kalisza. Nie wiem gdzie udać się do mechanika a coś stuka mi w prawym przednim kole. Pytanie drugie: czy przyciski opuszczania szyb są podświetlane w każdych drzwiach? u mnie świeci tylko w drzwiach od kierowcy i tylko ten z napisem "auto"
z góry dziękuję za odpowiedzi
pozdrawiam
Tomek.
z góry dziękuję za odpowiedzi
pozdrawiam
Tomek.
-
Tomek.