Piłka nożna – temat zbiorczy
Słuchajcie, z naszymi piłkarzami to jest tak :
Mam naprawdę dobrych zawodników którzy załapali by się nie do jednego najlepszego klubu przykład : Lewy, Błaszczu, Piszczek , Pawłowski , Klich, Szczęsny , Boruc itd. ale jedno im nie pozwala być na najwyższym poziomie – mentalność ! Mają umiejętności ale gubi ich psychika , jak jest mecz o coś to się jakby zamknęli w sobie i cofają się do B klasy szczególnie to widać w meczach RP. Ja uważam że nie potrzeba trenera który będzie szukał nowego schematu itp tylko takiego który wpoi chłopakom że potrafią dużo tylko muszą uwierzyć w siebie bo teraz grają jak sparaliżowani ! W swoich klubach mają takie podparcie i dlatego grają super – najlepszy przykład to chyba Lewy i Sobota. Za Górskiego skład wierzył w siebie i on umiał piłkarzy zmotywować słowem np z Anglią ! Teraz mamy lepiej wyszkolonych piłkarzy ale nie umieją tego wykorzystać.... Problem leży w psychice a nie umiejętnościach...
Mam naprawdę dobrych zawodników którzy załapali by się nie do jednego najlepszego klubu przykład : Lewy, Błaszczu, Piszczek , Pawłowski , Klich, Szczęsny , Boruc itd. ale jedno im nie pozwala być na najwyższym poziomie – mentalność ! Mają umiejętności ale gubi ich psychika , jak jest mecz o coś to się jakby zamknęli w sobie i cofają się do B klasy szczególnie to widać w meczach RP. Ja uważam że nie potrzeba trenera który będzie szukał nowego schematu itp tylko takiego który wpoi chłopakom że potrafią dużo tylko muszą uwierzyć w siebie bo teraz grają jak sparaliżowani ! W swoich klubach mają takie podparcie i dlatego grają super – najlepszy przykład to chyba Lewy i Sobota. Za Górskiego skład wierzył w siebie i on umiał piłkarzy zmotywować słowem np z Anglią ! Teraz mamy lepiej wyszkolonych piłkarzy ale nie umieją tego wykorzystać.... Problem leży w psychice a nie umiejętnościach...
A ja wczoraj poszedłem sobie pokrzyczeć i nawet wyśpiewałem:
Zawisza Bydgoszcz 3 : 1 Wisła Kraków
Fajnie było
Zawisza Bydgoszcz 3 : 1 Wisła Kraków
Fajnie było
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
No to szlagierowy mecz zakończył się remisem w Poznaniu
A z innej beczki. Oglądaliście El Classico ? Dla mnie osobiście to był karny na Ronaldo i ewidentna ręka i 2 karny dla Realu oraz czerwona kartka dla Ramosa też powinna być.... Przy okazji tego meczu chodzą nowe kawały o Bale :
-Baco , czy w tym roku będzie łagodna czy ostra zima ?
– Łooo, zima będzie bardzo ostra bo w Madrycie kupili już drewno za 100 mln euro
A z innej beczki. Oglądaliście El Classico ? Dla mnie osobiście to był karny na Ronaldo i ewidentna ręka i 2 karny dla Realu oraz czerwona kartka dla Ramosa też powinna być.... Przy okazji tego meczu chodzą nowe kawały o Bale :
-Baco , czy w tym roku będzie łagodna czy ostra zima ?
– Łooo, zima będzie bardzo ostra bo w Madrycie kupili już drewno za 100 mln euro

Ej, jak to dzisiaj czytałem, to myślałem, ze ktoś trolluje
Dobre 
Natomiast Legia powinna, zamiast Fortuny, podpisać ze Stoperanem. Ewidentnie ich ostatnio posrało....
Natomiast Legia powinna, zamiast Fortuny, podpisać ze Stoperanem. Ewidentnie ich ostatnio posrało....
Legia dała pupy w Pucharach jak nie wiem... Szkoda słów...zawiodłem się na nich ehhh
Żal
A popatrz na rok 2002:
http://www.youtube.com/watch?v=QMxeQ9c_X9A
Legia Utrech 4:1, w rewanżu 3:1 dla Legii
Wynik dwumeczu 7:2 dla stołecznych.
Stary skład, stary stadion a gra 100 razy lepsza.
A popatrz na rok 2002:
http://www.youtube.com/watch?v=QMxeQ9c_X9A
Legia Utrech 4:1, w rewanżu 3:1 dla Legii
Wynik dwumeczu 7:2 dla stołecznych.
Stary skład, stary stadion a gra 100 razy lepsza.
Jeszcze rok 2011/2012 było okay.
Wyszyły dwie drużyny z fazy grupowej Ligi Europejskiej.
Wisła dzięki ostatniej minucie w meczu pomiędzy Odense – Fulham
Tu reakcja gdy dowiedzieli się, że awansują:
http://www.youtube.com/watch?v=VbJ30jq6S0g
No i Legia wyszła jako druga drużyna po PSV Eidhoven. Po prostu byli słabsi od PSV, a lepsi od Rumunów i Izraelitów.
Wyszyły dwie drużyny z fazy grupowej Ligi Europejskiej.
Wisła dzięki ostatniej minucie w meczu pomiędzy Odense – Fulham
Tu reakcja gdy dowiedzieli się, że awansują:
http://www.youtube.com/watch?v=VbJ30jq6S0g
No i Legia wyszła jako druga drużyna po PSV Eidhoven. Po prostu byli słabsi od PSV, a lepsi od Rumunów i Izraelitów.
Ja się nie będę wypowiadał.... Kiedyś to piłkarze grali a teraz to gwiazdorzą... Wszyscy powinni dostać po TIRze Snickersów
Na cholerę stadion za 400mln zł jak nawet w Lidze nie potrafią pokazać że Mistrz Kraju im się należy ! Żal.pl poporostu... jestem zdegustowany postawą Legii..

-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)