Natomiast z druga...
Paolo napisał(a):przekazanie listy mailingowej PR'owi
juz nie... kazdy moze sam poprosic o przyjecie do konkretnego regionu... Sa uzytkownicy, ktorzy "naleza" do dwoch regionow...
www.mazdaspeed.pl
Paolo napisał(a):przekazanie listy mailingowej PR'owi
Zyg (kilka lat temu) napisał(a):Pole, opcja "STATUS" nie obsługuje polskich znaków?
Bandit napisał(a):No właśnie nie, da się coś z tym zrobić ?
Radex napisał(a):no właśnie... żech se chcioł napisać Ślonsk a tu ni chu** :P <płacze>
Waterlive napisał(a):Czemu w polu status (nad avatarem) nie ma możliwości użycia polskich znaków?
tomek-waw napisał(a):Dzis podczas aktualizacji statusu w profilu po kliknięciu wyślij pokazał się błąd.
Czy jest jakiś limit ilości znaków w tym miejscu ?
EDIT
Bez polskich liter weszło.
Crenshaw napisał(a):mi bardzo brakuje wyszukiwania użytkowników po miastach czy województwach, fajnie jak by była taka opcja w szukajce. Wiem np, że na forum jest zarejestrowany jeden koleś z mojego miasta ale za żadne skarby nie mogę go znaleźć.
matelam2 napisał(a):Mazda MPV (LW) – Szybkie pytania
matelam2 napisał(a):krystof napisał(a):czy to prawda, że MPV po lifcie w 2003 ma od strony silnika, przy ścianie grodziowej, zawór odcinający potencjalnie gnijące rurki klimy/ogrzewania lecące do tyłu auta?
U mnie nie ma ,a byłoby to dobre rozwiązanie.
Może napisze ktoś kto ma taki zawór. Czyżby występował on tylko w konkretnych wersjach?
Yard napisał(a):To nie wątek, w którym prowadzimy dyskusje.
Marek 161BD081 napisał(a):Osobiście nie czuję tego aby autokorekta była dobrym rozwiązaniem.
DonMateok napisał(a):Proponuje zeby takie bledy mialy swoj kolor, np. czerwony
DonMateok napisał(a):mozliwa sugestie
Wojtek napisał(a):Nie zawsze...
Fasola napisał(a): leniuch z Ciebie bo nie masz polskiej klawiatury
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Koordynatorzy Forum, Koordynatorzy