Tutaj się witamy
Witam wszystkich miłośników Mazdy.
Od 4 miesięcy jestem posiadaczem 323F BA w wersji limited. Pół roku szukania i udało się.
Jak znajdę trochę czasu to wrzucę foty.
pozdrawiam
Od 4 miesięcy jestem posiadaczem 323F BA w wersji limited. Pół roku szukania i udało się.
Jak znajdę trochę czasu to wrzucę foty.
pozdrawiam
Witam,
Od około 2 miesięcy jestem posiadaczem Mazdy Tribute 3,0 V6 z 2001 roku. Przeglądając wcześniej forum zauważyłem, że nie jest nas wielu.
Od około 2 miesięcy jestem posiadaczem Mazdy Tribute 3,0 V6 z 2001 roku. Przeglądając wcześniej forum zauważyłem, że nie jest nas wielu.
-
Quba
Witam wszystkich serdecznie!
Jak na razie nie posiadam Mazdy, chociaż w Japończykach zakochany jestem od ponad 10-ciu lat.
Pozdrawiam
Jak na razie nie posiadam Mazdy, chociaż w Japończykach zakochany jestem od ponad 10-ciu lat.
Pozdrawiam
-
Vaderek
Witam wszystkich Mazdowiczow, kilka dni temu wzbogaciłem sie o Mazde 6 2.0 TD
zarejestrowalem siena forum bo jak wiecie tu mozna sie wiecej dowiedziec o tych autach niz u naszych WYSPECJALIZOWANYCH mechanikow
pozdrawiam
-
Adriano16661
Witam serdecznie
dopiero się tu u was zarejestrowałem
jeżdżę MX-5 97r 1.6 16V
Na razie sobie poczytam i zorientuje się co i jak
( wgl. to moje pierwsze rejestrowanie się w jakim kolwiek klubie więc prosze o wyrozumiałość
) Pozdrawiem Serdecznie Mazdomaniaków 
Na razie sobie poczytam i zorientuje się co i jak
-
Jachu21
Witam, zakupilem wlasnie 323f 1.6l z 2002, moje pierwsze autko z ktorym mam nadzieje sie zaprzyjaznic na dluzej 
-
Mateuszjk
Witam. Jestem nowym użytkownikiem Mazdy 6 sedan 2.0 benzyna z 2004.
Na co dzień kręcę się po Poznaniu, ale zdarza mi się często trasa w Polskę.
Jak dotąd byłem forumowiczem BMW, ale liczba poważnych usterek tych aut była nie do przyjęcia.
Dlatego powróciłem do aut Japońskich i mam nadzieję, że nie będę zawiedziony.
Pozdrawiam wszystkich.
Na co dzień kręcę się po Poznaniu, ale zdarza mi się często trasa w Polskę.
Jak dotąd byłem forumowiczem BMW, ale liczba poważnych usterek tych aut była nie do przyjęcia.
Dlatego powróciłem do aut Japońskich i mam nadzieję, że nie będę zawiedziony.
Pozdrawiam wszystkich.
-
kendzi
Witam, od miesiąca jestem posiadaczem Mazdy Premacy 2.0 DITD
Do tej pory jeździłem włoskimi Fiatami, w których brak było precyzji i niezawodności.
Miałem okazję pojeździć trochę Japończykami i czuć tu wyraźnie różnicę w jakości i precyzji.
Do tej pory jeździłem włoskimi Fiatami, w których brak było precyzji i niezawodności.
Miałem okazję pojeździć trochę Japończykami i czuć tu wyraźnie różnicę w jakości i precyzji.
Witam wszystkich.
Posiadam Madzie 6 2.0 CITD 136km.
Madzia to mój 2 samochód mam ją od 2 tyg.
Proszę o wyrozumiałość w moich pytaniach jeżeli oczywiście takie wystąpią
Mam nadzieję że z tego forum dowiem się wiele ciekawych rzeczy
Pozdrawiam
Posiadam Madzie 6 2.0 CITD 136km.
Madzia to mój 2 samochód mam ją od 2 tyg.
Proszę o wyrozumiałość w moich pytaniach jeżeli oczywiście takie wystąpią

Mam nadzieję że z tego forum dowiem się wiele ciekawych rzeczy
Pozdrawiam
-
tomaszkedzierski
Witajcie,
mam na imię Bartek, a wczoraj kupiliśmy naszą pierwszą Mazdę 6 2.0 Kombi exclusive
mam na imię Bartek, a wczoraj kupiliśmy naszą pierwszą Mazdę 6 2.0 Kombi exclusive
- Od: 17 cze 2007, 23:11
- Auto: Śliwka 2.0 M6 ;)
Witajcie
Jestem posiadaczem Mazdy 323 95r. od jakiegoś miesiąca,myślę że szczęśliwym,pozdrawiam
Jestem posiadaczem Mazdy 323 95r. od jakiegoś miesiąca,myślę że szczęśliwym,pozdrawiam

-
struś85