World of Tanks
kinki napisał(a):nie musisz mieć wypasionych słuchawek i mikrofonu żeby pogadać na TS
ja lecę na zwykłym, tanim sprzęcie i nikt nie narzeka
A co masz? Bo ja nie planuję wydawać więcej jak 50pln a poczytałem w necie, że niektórzy narzekają na szumy taniego sprzętu.
Radex napisał(a):bez sensu. is3 to nie czołg do kampieniaMagician napisał(a):i lornetę
A nikt nie mówi o kampieniu. Lubię sobie stanąć, podświetlić i jechać dalej
Albo na Erlenbergu ze strony atakującej jechać po lewej stronie, zjechać w dół i punktować i podświetlać dla tych na górce. Wbrew pozorom ta lornetka czasem się przydaje. Chociaż ja mało gram i jestem noobem więc moge głupoty gadać
Magician napisał(a):A co masz? Bo ja nie planuję wydawać więcej jak 50pln a poczytałem w necie, że niektórzy narzekają na szumy taniego sprzętu.
ja mam taki jak na błękitnej linii mają tyle że firmy elecom, cokolwiek to znaczy
Magician napisał(a):A nikt nie mówi o kampieniu. Lubię sobie stanąć, podświetlić i jechać dalej
Albo na Erlenbergu ze strony atakującej jechać po lewej stronie, zjechać w dół i punktować i podświetlać dla tych na górce. Wbrew pozorom ta lornetka czasem się przydaje. Chociaż ja mało gram i jestem noobem więc moge głupoty gadać
NIE jesteś czołgiem służącym do podświetlania, inne czołgi mają o wiele większy zasięg widzenia od Ciebie i lorneta to zmarnowane miejsce w wyposażeniu.
Mało tego lorneta daje efekty niewspółmierne do tego jakbyś np miał zamontowaną wentylację.
Ona sprawiłaby że czołg lepiej by jeździł/skręcał, szybciej celował i ładował.
Lorneta na IS3 jest bezsensem. Ale rób jak uważasz.
Magician napisał(a):Wbrew pozorom ta lornetka czasem się przydaje.
słowo klucz. wentylacja przydaje się ZAWSZE
kinki napisał(a):firmy elecom
O takie?

Radex więc co z tego lepiej wsadzić: wentylacja, mokry magazyn amunicyjny (naprawdę pada w co drugiej bitwie już na jej początku), ulepszony system naprowadzania.
Całkiem udana (bo dwie poprzednie to 0dmg i szybki zgon) bitka właśnie wyszła.

już lepszy wybór
zamiast naprowadzanie mozna tez stabilizator, on wstepnie zaweza kółko przez co też automatycznie szybciej nastapi skupianie celownika
osobiscie sluchawek dousznych nie polecam bo sa niezdrowe.
ja teraz gram na glosnikach i mikrofonie ale kiedys uzywalem bardzo wygodnych koss porta pro
osobiscie sluchawek dousznych nie polecam bo sa niezdrowe.
ja teraz gram na glosnikach i mikrofonie ale kiedys uzywalem bardzo wygodnych koss porta pro
ja w ciężkich mam głównie taki zestaw.
dla mnie czołg ciężki jest od robienia damage'u to jest jego główna rola i to jest najważniejsze dlatego muszę szybko skupiać (stabilizator+namierzanie) i mieć dosyłacz.
jeśli czołg ma długie ładowanie i dodatkowo jest powolny lub jest to magazynek można a nawet trzeba mu wrzuć wentylację.
dla mnie czołg ciężki jest od robienia damage'u to jest jego główna rola i to jest najważniejsze dlatego muszę szybko skupiać (stabilizator+namierzanie) i mieć dosyłacz.
jeśli czołg ma długie ładowanie i dodatkowo jest powolny lub jest to magazynek można a nawet trzeba mu wrzuć wentylację.
Radex napisał(a):dla mnie czołg ciężki jest od robienia damage'u to jest jego główna rola
100% racja. dla mnie standard w HT to: dosyłacz, naprowadzanie i wenta. lornetki i inne pierdoły są bez sensu tak jak pisałeś.
Is-3 skończyłem z całkiem przyzwoitym wynikiem 54% WR i naprowadzanie + dosyłacz są tam naprawde konieczne. no i oczywiście BIA dla większości załogi.
Zakupiłem nową zabawkę "Leopard PT A"

Teraz trzeba uzbierać 6 100 000
bo kolejna X się zbliża

Teraz trzeba uzbierać 6 100 000
-
Pawciu