Co sądzicie o Mazdzie 121 DA ?
Strona 1 z 1
Odbudowuje właśnie 121 DA w niesamowitym stanie 1989 r. 96 tyś oryginalnego przebiegu I nie wiem co zrobić najlepiej , chciałem robić swapa na BP ale nic konkretnego się nie trafiło , jest na gaźniku przerabiać ten silnik na wtrysk ? mam już splanowaną głowicę , robić porting kanałów odchudzać koło zamachowe i dalej modzić ten silnik ,czy pomalować ją na białą perłę ( lakier już kupiony, jest w podkładzie ) i składać jak orginał na klasyka ? Jest to wersja z Canvas topem , mam w niej orginalne 13 '' felgi enkei ,i ogólnie przed rozebraniem była w 100% oryginałem . I nie wiem sam co zrobić czy iść w mody czy nie . Będę wdzięczny za każdą opinię .
passata b6 2.0 tdi objechalem
tym seryjnym tylko ze jeden fotel w środku był .Ale jesli robił bym na BP to bym leciał ze wszystkim po kolei 
Moim zdaniem świetna podstawa do modyfikacji. Z jednej strony oryginalna, niepozorna, a z drugiej rozpracowana, więc można bazować na doświadczeniach innych – wystarczy poszukać "tuning festiva". Najważniejsze tylko, żeby nie wyszło druciarstwo, bo wtedy rzeczywiście będzie można mówić o zmarnowaniu egzemplarza.
the right man in the wrong place...
Tak wyglądała na początku
ma ktoś może wiązkę , kompa , aparat zapłonowy do pełnego wtrysku do tego 1.3 8v np. z kia pride , w tym tyg zrobione planowanie głowicy do krańcowego punktu i porting kanałów , mam ochotę jeszcze go na pełny wtrysk przerobić i koło zamachowe do odchudzenia wyślę w następnym tyg , ciekawe ile ten silnik wypluje koni hehe 
to może mała zmianka
zderzak z 323 BG GT , felgi z BF GTX sportowe sprężyny mts ,lakier z palety toyoty gt86 satynowy melaliczny biały prełowy hehe
pełna konserwacja podwozia , totele recaro z lancera evo z passami willans i wydech blitza
tylko nie wiem czy zderzak w kolor malować czy nie ,jakie opinie ?
swapik na BP już czeka tylko wiązka miała być na sobotę a jeszcze jej nie ma i szukam zacisków z 323 bg GT
hm... ładnie się prezentuje...
tylko dlaczego nie założysz tematu o swoim autku w miejscu do tego stworzonym?
o tutaj...
viewforum.php?f=311
no może nie bezpośrednio tam... w poczekalni
Poczekalnia
tylko dlaczego nie założysz tematu o swoim autku w miejscu do tego stworzonym?
o tutaj...
viewforum.php?f=311
no może nie bezpośrednio tam... w poczekalni
Poczekalnia
Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
KAROLLO121 napisał(a):tylko nie wiem czy zderzak w kolor malować czy nie ,jakie opinie ?
Ja bym go zostawił, na aucie jest kilka ciemnych elementów więc nie gryzie się jakoś specjalnie.
Strona 1 z 1