Mazda 626 GE KL '95 2,5i V6 24v
pora na rozstanie ?
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

współczuje
szkoda auta
jak podłużnice całe lub lekko trafione to naprawiaj. Części tanie są.
jak podłużnice całe lub lekko trafione to naprawiaj. Części tanie są.
Nie mam pojęcia jak podłużnice, co jest od spodu uszkodzone itd. Trzeba by zajrzec od spodu i ocenic a nie mam teraz możliwości ciągac go po podnośnikach. Części tanie... heh jak ja nawet nie wiem co jest w środku do wymiany. Poza tym... wstawią lampy i bedą świeciły jedna na Maroko, druga na Kaukaz 
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

Współczuję, ale nie wygląda to tak tragicznie.
Musisz zdecydować czy warto naprawiać stare auto bo naprawa raczej przekroczy wartość średniej rynkowej.
Ja gdybym miał kasę to kupił bym coś innego, młodszego...
Musisz zdecydować czy warto naprawiać stare auto bo naprawa raczej przekroczy wartość średniej rynkowej.
Ja gdybym miał kasę to kupił bym coś innego, młodszego...
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
Są tu jacyś lakiernicy/blacharze ze śląska? Może ktoś mógłby podjechac, rzucic na to okiem...
Kupiłbym coś innego, ale co kupisz? Co kupisz żeby nie psuło się tak jak to, miało te same osiągi i podobną przestrzeń wnętrza, nie rdzewiało i było japońskie?
Kupiłbym coś innego, ale co kupisz? Co kupisz żeby nie psuło się tak jak to, miało te same osiągi i podobną przestrzeń wnętrza, nie rdzewiało i było japońskie?

Ciężko będzie coś znaleźć. Musi być japońskie? 
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
Właśnie, ciężko... Wolałbym żeby było japońskie. Przyzwyczaiłem się skutecznie.

M6 było by chyba najrozsądniejszym wyjściem z tej nędznej sytuacji... Szkoda, że akurat nikt nie sprzedaje.

M6 koroduje a Ty takiego nie chcesz 

Ponoc A-spec po lifcie nie koroduje... to jak to jest w końcu? Kombi lub hatch uratowałby sytuację.

qlesh napisał(a):A co Ty byś zrobił? Nie mam pomysłu co dalej.
Wspolczuje uszkodzenia autka. Nie wyglada to jednak tak fatalnie. Nie wyhamowales? Kiedys przy ruszaniu wbilem sie Lagunie na hak, efekt byl taki, ze Laguna miala ledwie zarysowana klape bagaznika, a ja zmasakrowany caly przod.
Jesli juz przyzwyczailes sie do GE, to moim zdaniem nie poczujesz sie dobrze w GG, bedziesz czul niedosyt. Wedlug mnie dopiero GJ moze byc godna nastepczynia GE
Pozdrawiam,
voytecku.
voytecku napisał(a):Nie wyhamowales?
Co masz na myśli twierdząc, że będę czuł niedosyt? Rozwiń proszę.

qlesh napisał(a):Co masz na myśli twierdząc, że będę czuł niedosyt? Rozwiń proszę.
GE, a zwlaszcza Twoja, w ktorej masz prawie wszystko nie zostaje tak bardzo w tyle za mlodszymi siostrami. Poziom wykonania i wykonczenia tego samochodu jest znacznie wyzszy niz np GG, ale to dlatego, ze musieli ciac koszty w pozniejszych latach, co akurat rowniez robia pozostali producenci.
Przesiadajac sie do samochodu mlodszego o 10 czy wiecej lat, masz znacznie wieksze oczekiwania, poniewaz poprzedni samochod wysoko postawil poprzeczke. GG moim zdaniem ich nie spelni, moich nie spelnilaby
Pozdrawiam,
voytecku.