http://www.cdaction.pl/news-35203/mafia ... h-jak.html
Polecane gry komputerowe
Jakby ktoś chciał za darmo pełną wersję Mafii 2 albo Cywilizacji 5 to wystarczy postępować zgodnie z instrukcją. Ja już dostałem
Tylko trzeba poczekać ok jednego dnia żeby zaakceptowało oddane głosy.
Na Steamie Sleeping Dogs za 5 EUR. Alternatywa dla GTA4, w której większy nacisk położono na walkę wręcz i scenariusz. Kupiłem kiedyś przez przypadek – podejrzewając podróbkę-gniota i od tamtej pory wstydzę się tej wyssanej z palca opinii. Dlatego polecam. :)
the right man in the wrong place...
Tak na marginesie – scenariusz GTA 4 (historię Nico) uważam za naprawdę dobry, a wliczając w to dwa dodatki i historie dwóch dodatkowych bohaterów, za prawie genialny... Fajnie się to wszystko uzupełnia. Jeśli Sleeping Dogs jest lepszy, albo co najmniej tak dobry – to zapewne warto... Ja już kurcze nie mam czasu sprawdzić... 
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
Paweł napisał(a):Dlatego polecam.
Skonczylem! Rowniez polecam. Mile spedzone 12 godzin gry
Szczegolnie pozniej, jak juz sie rozwinie postac do poziomu Bruca Lee
Dopisano Cz, 31 paź 2013, 10:56:
KMBak napisał(a):historie dwóch dodatkowych bohaterów
Historia Johnego tandetna z lekka. Johnny jest nawet w GTAV
BF4... A właściwie BF3.5. Mogę polecić – ma zalety poprzedniej części i trochę świeżych bajerów. Oczywiście tylko multi. Kampania – nie wiem jaka jest.
Jakby co to KMBak na Battlelog. :–)
battlelog.battlefield.com

Jakby co to KMBak na Battlelog. :–)
battlelog.battlefield.com
Ostatnio edytowano 8 lis 2013, 16:08 przez KMBak, łącznie edytowano 2 razy
-
Radex napisał(a):Dla fanów commandos'ów polecam antologię
Gry są świetne i wciągające, tylko skąd na to czas wziąć

KMBak napisał(a):Oczywiście tylko multi. Kampania – nie wiem jaka jest.
A ja właśnie zupełnie inaczej – nie cierpię gier po sieci.
Na PC lubiłem dosłownie kilka gier.
Za to do gier z dzieciństwa bardzo często wracam.
Gram w nie dosłownie z łezką w oczach:
SHADOW OF THE BEAST III !

Lotus Turbo Challenge II

Chaos Engine

To tylko 3 z kilkudziesięciu gier do których wracam do dziś.
pozdrawiam
Za to do gier z dzieciństwa bardzo często wracam.
Gram w nie dosłownie z łezką w oczach:
SHADOW OF THE BEAST III !

Lotus Turbo Challenge II

Chaos Engine

To tylko 3 z kilkudziesięciu gier do których wracam do dziś.
pozdrawiam
Grzyby napisał(a):KMBak napisał(a):Oczywiście tylko multi. Kampania – nie wiem jaka jest.
A ja właśnie zupełnie inaczej – nie cierpię gier po sieci.
Bo my to dinozaury jesteśmy – też wolę single w większości gier.
Wkurza mnie we współczesnych grach, że single mode da się przejść w kilka godzin, chociaż z drugiej strony ciężko nawet te kilka godzin wolnego czasu urwać
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
No cóż... Ja też już do młodzieży dawno nie należę. Ale jak się raz łyknie bakcyla po sieci (tylko niektóre typy gier) to koniec! 

-
Są gry które na sieci dają ekstra frajdę ale trzeba ciupać ze znajomymi, a najlepiej na LAN party przy browarze. Granie przez Internet to jaki picie przez telefon albo do lustra.
Trusted computing – Yes or No?
Grzyby napisał(a):tylko skąd na to czas wziąć
Fakt, ale jak sobie przypomnę 10-12 lat temu ile czasu spędzałem przy grach, te wieczory na cztery kompy z kolegami na Lanie i przy flaszce
Wracajac do kwestii gry po sieci to nigdy jakos nie jaral mnie zaden multi. Dopiero ps3 i gt5 jakos mnie wciagnal do gry z zywymi ludzmi ale i tak rzadko to robie.
Z gier na PC moge polecic praktycznie kazda gre z pod reki chlopakow z Simbin. GT Legends na czele. Do teraz tez pukam w Commandosa BEL i BCOD oraz gre ktora przez tyle lat od wydania nie zestarzala w ogole czyli Theme Hospital.
Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 4
Z gier na PC moge polecic praktycznie kazda gre z pod reki chlopakow z Simbin. GT Legends na czele. Do teraz tez pukam w Commandosa BEL i BCOD oraz gre ktora przez tyle lat od wydania nie zestarzala w ogole czyli Theme Hospital.
Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 4
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Może nie ta epoka. Ja dorastałem przy kilkunastogodzinnych sesjach w Indy Car Racing 2 po COM-ie, których gry sieciowe na PC były naturalnym przedłużeniem. Kałsialowy klimat PS3, choć na pewno wygodny, w ogóle mnie nie poruszył.
the right man in the wrong place...