www.mazdaspeed.pl
Michał88 napisał(a):Już na starcie zaznaczamy, że na zdjęciach oprócz naszych kochanych aut chcemy zobaczyć też Was
Grzyby napisał(a):W sumie nie da się ukryć, że macie rację:Michał88 napisał(a):Już na starcie zaznaczamy, że na zdjęciach oprócz naszych kochanych aut chcemy zobaczyć też Was
gdzie na tych fotach cokolwiek z Mazdy?
Grzyby napisał(a):gdzie na tych fotach cokolwiek z Mazdy?
Michał88 napisał(a):Już na starcie zaznaczamy, że na zdjęciach oprócz naszych kochanych aut chcemy zobaczyć też Was
Siw-y napisał(a):Jak będzie dyskwalifikacja to trudno![]()
Cebula napisał(a):Wyraznie jest napisane oprócz a to można odebrać również jako, że nie muszą być![]()
Przyjrzyjmy się poniższym zdaniom:
Oprócz Marka wszyscy byli w klasie.
Oprócz Marka nikogo nie było w klasie.
Mimo że w obu zdaniach występuje słowo oprócz, ma ono inne znaczenie w każdym z nich. Z pierwszego zdania dowiadujemy się, że Marka nie było w klasie. Drugie zdanie mówi nam natomiast, że Marek był sam w klasie.
Michał88 napisał(a):Hasłem przewodnim tego konkursu będzie "Mazda i grupa regionalna". Już na starcie zaznaczamy, że na zdjęciach oprócz naszych kochanych aut chcemy zobaczyć też Was
Michał88 napisał(a): "Mazda i grupa regionalna".
Cebula napisał(a):Wiesz. Ja patrzę na to wszystko i zdjęcie Warmii i Mazur przedstawia mi zdjęcie grupy, która dawno nie istnieje.
Cebula napisał(a):Wiesz. Ja patrzę na to wszystko i zdjęcie Warmii i Mazur przedstawia mi zdjęcie grupy, która dawno nie istnieje.
Cebula napisał(a):U nas ? Jak pisałem można było wykorzystać zdjęcie ale tego nie zrobiliśmy. Na zdjęciach, które puściliśmy na konkurs są ludzie, którzy są regularnymi bywalcami spotkań. Jest nas więcej ale że ruszyliśmy w ostatniej chwili tuż przed końcem wysyłki zdjęć to i tak nas się zebrało trochę i podeszliśmy do tego z zabawą bo więcej było śmiechu niż to warte wszystko a że wyszło bez Mazd to może i dobrze ?
bieski napisał(a):To był konkurs na zdjęcie, a nie na najlepszą grupęTroche z kija to porównanie.
Wojtek napisał(a):Cebula napisał(a):
Wiesz. Ja patrzę na to wszystko i zdjęcie Warmii i Mazur przedstawia mi zdjęcie grupy, która dawno nie istnieje.
a co to ma do naszego konkursu?
Cebula napisał(a):Tam w ogóle jest problem żeby się spotkać a tu nagle wielka grupa
Mimo wszystko nie czepiałem się tego
Cebula napisał(a):Jak pisałem można było wykorzystać zdjęcie ale tego nie zrobiliśmy.
bieski napisał(a):To był konkurs na zdjęcie, a nie na najlepszą grupę Troche z kija to porównanie.
Cebula napisał(a):a że wyszło bez Mazd to może i dobrze ?
Czy wiecznie wszystko musi być tak samo ?
Wojtek napisał(a):ps2. doceniam wasze dzialania regionalne, ale one nie dotycza tematu
Wojtek napisał(a):a co to ma do naszego konkursu?![]()
bieski napisał(a):Generalnie dla mnie takie konkursy sa bezsensowne troche. Wiadomo ze liczniejsza grupa wygra![]()
Cebula napisał(a):To że jechaliśmy na świeżo i aktualnie i na szybko bo czasu nie było![]()
onyx napisał(a):Pomijam już kwestię podnoszenia alarmu i składania pretensji, już po ogłoszeniu wyników – to jest bardzo zabawne i trochę żałosne![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość