Proszę o deklaracje w jakich terminach chcecie przyjechać. Przypominam, że w grę wchodzą min 4 noclegi, a termin w jakim możemy mieć ośrodek to 28.12-02.01. Muszę to wiedzieć w najbliższych dniach.
My z Anią przyjedziemy najprawdopodobniej w sobotę 28 i zostajemy niestety tylko do nowego roku.
Ja się muszę skontaktować z Asią i Adamem i dam znać. Na bank nie przyjedziemy 28.12, bo dokładnie w tym dniu znajomi postanowili zawrzeć związek małżeński i mam być świadkiem Więc pewnie dopiero w niedzielę dotrzemy na miejsce, jak już Julian zdecyduje się wstać
Bo moja doba ma ponad 48h co się kończy 3-4 dniowym tygodniem pracy (do weekendu włącznie). Trochę mi się sprawunki poprzesuwały – postaram się przyśpieszyć co się da.
Gadałem z Asią i Adamem, oni przyjadą tak jak my, 29.12 pod wieczór i zostają do 2.01. Piniondzorów trochę Ci przeleję w tygodniu, a całość (za 4 osoby) będziesz miał na styk z końcem miesiąca, bo jak szlachta się bawi to na koszta nie patrzy i przepuściliśmy w weekend w czechach trochę za dużo