Virtual Tuning
Witajcie. Chcę wam pogratulować, ten dział jest rewelacyjny. Przekonaliście mnie do VT. W związku z tym postanowiłem troszkę się pobawić w modyfikacje jakie chciałbym zastosować w mojej Madzi. Na razie wygląda nieciekawie, ale priorytetem jest dla mnie na razie mechanika. Kiedy się z nią uporam zacznę działać. Dlatego piszcie, czy waszym zdaniem takie zmiany mają sens.
- Załączniki
Ostatnio edytowano 27 paź 2013, 14:14 przez Robi1, łącznie edytowano 1 raz
Tak naprawdę chyba poprzestanę na zdjęciu z podpisem jasna tapicerka i listwy. Klamki, relingi i słupki zostawię w spokoju. Jak napisałem; poniosło mnie.
Ale chętnie posłucham waszych opinii.
No właśnie nie tyle amory co sprężyny
. Pisałem o tym w adekwatnym wątku. Na to zaradzimy wkrótce (mam nadzieję). Jak widzę rozjaśnienie listew budzi kontrowersje. Powiadacie, że w kolor nadwozia? No cóż, zobaczmy... 
Ostatnio edytowano 28 paź 2013, 01:05 przez Robi1, łącznie edytowano 1 raz
hurrra, to jest nas dwoje. No właśnie taka się pogodniejsza staje.
Wg mnie oczywiście, ale zawsze się warto poradzić. W końcu jest tu trochę ludzi znających się na rzeczy
.
WILUSJDM, a co twoim zdaniem (żeby pasowało do tego koloru), oznacza niepowtarzalny i oczojebitny
WILUSJDM, a co twoim zdaniem (żeby pasowało do tego koloru), oznacza niepowtarzalny i oczojebitny

Robi1, a jakiego programu używasz do VT?

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Robi1 napisał(a):No właśnie nie tyle amory co sprężyny. Pisałem o tym w adekwatnym wątku. Na to zaradzimy wkrótce (mam nadzieję). Jak widzę rozjaśnienie listew budzi kontrowersje. Powiadacie, że w kolor nadwozia? No cóż, zobaczmy...
do tego ładne koło (może coś lepszego jednak niż te co na vt?
No ja się raczej skłaniam do zdania oscaro. Mazda 626 i to jeszcze GW nie jest imo tematem wdzięcznym do tuningu. To raczej niezła babeczka i to w średnim wieku, niż podlotek w przykrótkiej spódniczce. A może to ja jestem już za stary na glebę, pakiety i oczojebne kolorki.
Chciałbym po prostu, żeby ładnie się prezentowała.
luki_92_92, jak znajdę fajne fele i w cenie to założymy. Na razie jest tragedia, jak widać na pierwszej focie, ale madzię mam od niedawna i jest na zimówkach. Na lato przyjdą nowe koła.
Chciałbym po prostu, żeby ładnie się prezentowała.
luki_92_92, jak znajdę fajne fele i w cenie to założymy. Na razie jest tragedia, jak widać na pierwszej focie, ale madzię mam od niedawna i jest na zimówkach. Na lato przyjdą nowe koła.
Maluj to na czarno bez zastanawiania 
Buuu... Mazdy już nie ma...