Witam
Chciałbym wam zaprezentować najzwyklejszą z Mazd 626 gw z silnikiem 2.0 115km, Mazda została kupiona w niemczech od drugiego właciciela pierwszym właścicielem była starsza kobieta, później ktoś ją odkupił i trochę w niej poprzerabiał m.in światła dzienne led, nakładki na pedały, osłony szyb plastikowe ( nie znam fachowej nazwy), jakieś klaksony potrójne które działają na zasadzie sprężonego powietrza, aluminiowa gałka zmiany biegów podświetlana na niebiesko, końcowy wydech basowy, i założył także instalacje sekwencyjną nie pamiętam nazwy. Lecz niestety mazda uległa uszkodzeniu przez poprzedniego własciciela i tak ją zakupiłem z uzbieranych pieniędzy no i rodzice mi się trochę dołożyli, mazda jak na razie stoi jeszcze w niemczech u taty za jakieś 2 tygodnie powinna być już w polsce i oddaję ją do blacharza

, Co jest najciekawsze mazda ma przebieg dokładnie 49999kkm

! w środku jak nówka jeszcze pachnie nowością, fotele wcale nie wysiedziane, kierownica ani troche nie wytarta, wgle w środku żadnych oznak zużycia, mazda stała około roku w garażu tak uszkodzona, ani grama rdzy na całej budzie, lakier w bdb stanie, opony zimowe roczne, mam wszystkie książki od niej łącznie z książką serwisową, serwis był robiony w maździe ostatni przegląd miala przy przebiegu 46tyś kkm bodajże. Dokładniejszych informacji przekażę jak już mazda bedzie w polsce. Ogólnie jestem miłośnikiem motryzacji i aut japońskich. Teraz byłem przez miesiąc u taty to przy maździe trochę porobiłem m.in zdemontowałem oświetlenie led, nakładki na pedały, osłony szyb, klaksony, odmalowałem pokrywę zaworów oraz osłonę kolektora, a także pare śrubek i uchwytów z komory silnikowej ponieważ były pordzewiałe, chciałem nadać szyk i porządek w komorze ;D Mam co do niej parę planów m.in obniżyć zawieszenie sprężynami H&R -35mm, wstawić w przednie reflektory soczewki + xenon, przyciemnic delikatnie tylne lampy, zakupić jakieś alufelgi ale to dopiero jakos po swoich urodzinach które mam w listopadzie no i pewnie jakieś pomysły jeszcze mnie najdą, na pewno nie zrobię z tego auta choinki
jeśli coś sobie przypomnę to napiszę oraz jak macie jakieś pytania to śmiało pisać, Pozdrawiam

Silnik: 2.0 benzyna 115KM
Rocznik: 1998
Przebieg: 49999km
Rodzaj nadwozia: Kombi
Wyposażenie:
– ABS
– TCS
– 4 x airbag,
– 2x elektryczne szyby
– elektryczne lusterka
– centralny zamek z pilota
– immobilizer