PODBESKIDZIE – spotkania regionalne
jak to nie... mimo że jesteś z krakowa to nie znasz tych terenów.... a Myślenice patykowa to .... nizina co
a po drugie ja nie bede w mieście na dole ino na osiedle na górę.... a góry sie zaczynają od myślenic
a po drugie ja nie bede w mieście na dole ino na osiedle na górę.... a góry sie zaczynają od myślenic
To co ilu jest chętnych w końcu na tego niedzielnego spota ?
Godzina 15 chyba taka optymalna ewentualnie +/– 30 min
Godzina 15 chyba taka optymalna ewentualnie +/– 30 min

Spocik w niedzielne popołudnie, jak najbardziej na TAK.
To chyba ostatnie takie ciepłe jesienne dni
To chyba ostatnie takie ciepłe jesienne dni

Pogoda wspaniała na takie przejazdy więc zbieramy się dziś standardowo pod TESCO +/-15sta
Ja zaraz udeżam na myjkę
co by nie było jak ostatnio wszystkie wypicowane a moja nie
opcja nr 2
Mirku nie chciałem zbyt wiele zaznaczać żeby ludzi nie wystraszyć
Ja zaraz udeżam na myjkę
opcja nr 2
Mirku nie chciałem zbyt wiele zaznaczać żeby ludzi nie wystraszyć

Ostatecznie jechaliśmy trasą Leszka
i skończyło się jak zawsze, konsumpcją dania typu pizza w naszym standardowym lokalu... Była okazja zobaczyć w Wiśle zaporę i rezydencję prezydenta naszego wspaniałego kraju. Kto nie pojechał niech żałuje, zwłaszcza słuchania naszych dyskusji z Syczką na temat wyposażenia zapory w generator, na całe szczęście były to tylko teoretyczne rozważania, więc temat nie był nudny ale śmieszny. Co do wizyty w rezydencji, nie byliśmy zachwyceni tym, że prezydent nie wyszedł nam na spotkanie, mało tego, najpewniej nawet go tam nie było, jak mógł, przecież pisaliśmy na Forum że będziemy w okolicy... ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Grunt że było miło, śmiesznie, smacznie itd ale pozostaje jednak pewien niedosyt..... związany z frekwencją.
Tak, właśnie, coś nam się ekipa sypie, moi Państwo, że tak zapytam....
Co to kootfa ma być? Gdzie się podziała reszta ekipy z Podbeskidzia?
Wymiękliście? Co może być lepszego do roboty w piękne spokojne niedzielne popołudnie niż wycieczka z klubem? Chyba że tak was wszystkich "ryjbuk" wciągnął że przestaliście dostrzegać resztę prawdziwego świata
Do zobaczenia następnym razem
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Grunt że było miło, śmiesznie, smacznie itd ale pozostaje jednak pewien niedosyt..... związany z frekwencją.
Tak, właśnie, coś nam się ekipa sypie, moi Państwo, że tak zapytam....
Co to kootfa ma być? Gdzie się podziała reszta ekipy z Podbeskidzia?
Wymiękliście? Co może być lepszego do roboty w piękne spokojne niedzielne popołudnie niż wycieczka z klubem? Chyba że tak was wszystkich "ryjbuk" wciągnął że przestaliście dostrzegać resztę prawdziwego świata
Do zobaczenia następnym razem
Don't hate me, i'm just an alien....
Szyderca i wywrotowiec :]
In rock we trust
In rock we trust
Dzięki za spota fajnie było pogoda dopisała ..
Jak już ProboszczV6 napisał gdzie jest reszta Podbeskidzia
Poniżej zamieszczam link do zdjęć
https://plus.google.com/photos/111561525292579191454/albums/5939527176422741697?authkey=CMaulZKxxeu3jgE
Jak już ProboszczV6 napisał gdzie jest reszta Podbeskidzia

Poniżej zamieszczam link do zdjęć
https://plus.google.com/photos/111561525292579191454/albums/5939527176422741697?authkey=CMaulZKxxeu3jgE

Hejka
Ja żałuje bo zostawiłem telefon w domu a chwile pozniej dostalem sms od Mirka a tak bym sie pojawil. Mam nadzieje ze jeszcze takie tripy sa w planie :–)
Pozdrowka
Ja żałuje bo zostawiłem telefon w domu a chwile pozniej dostalem sms od Mirka a tak bym sie pojawil. Mam nadzieje ze jeszcze takie tripy sa w planie :–)
Pozdrowka
Mazda + saperka – prawie jak Jeep ;)
+
była BeAtka i GabrYsia jest Renifer ;)
Moje ostanie mazdowe maleństwo- http://tnij.org/mazda6gy
+
była BeAtka i GabrYsia jest Renifer ;)
Moje ostanie mazdowe maleństwo- http://tnij.org/mazda6gy
Cześć wszystkim,
więc za sugestią malkontentów, że gokarty powinny być w weekend a nie w tygodniu – zapraszam 9.11.2013, bardzo jestem ciekaw jak będzie wyglądać frekwencja tym razem.
* Miejsce: ZygZak Karting, ul. Legionów 26-28, Bielsko-Biała
* Termin: 09.11.2013 godzina 18:30
* Koszt: w zależności od liczby osób, orientacyjnie – około 35zł / 15min. Długość przejazdu w zależności od deklaracji uczestników może się zmienić.
Jeżeli ktoś nie posiada kominiarki (obowiązkowa pod kask) – można nabyć na miejscu, dodatkowy koszt 5zł
Oczywiście kto posiada własny kask, może zabrać ze sobą.
Pamiętajcie proszę że trzeba przybyć punktualnie celem odebrania sprzętu, odbyć szkolenie, rozliczyć się itd. Lepiej być wcześniej niż się spóźnić!
Plan dnia:
18:30 zbiórka pod ZygZak Karting. Po załatwieniu wszystkich spraw formalnych, odbyciu szkoleń itd. zapraszam na tor – szczegóły odnośnie podziału na biegi i długości czasu przejazdów ustalimy w późniejszym terminie, gdy będzie znana szacunkowa ilość chętnych osób. Wstępnie zakładam podział na 4 grupy w biegach po 15 minut.
20:00 wspólny przejazd do pizzerii – miejsce docelowe potwierdzę w późniejszym terminie.
Wstępnie – Pizzeria Kamera na ul. Cieszyńskiej lub Maximus na ul. Batorego.
Tutaj podczas posiłku będziemy mieli sposobność już na spokojnie podyskutować o naszych zmaganiach na torze i nie tylko.
Proszę o deklaracje osób zdecydowanych na 100% (jeśli nie jesteś pewien przybycia – informacja "może będę" jest bardzo mile widziana zamiast deklarowania swojej obecności 100%
)
No to czekam na informację zwrotną od Was, kto będzie?
Do zobaczenia wkrótce!
Pozdrawiam,
Mirek
więc za sugestią malkontentów, że gokarty powinny być w weekend a nie w tygodniu – zapraszam 9.11.2013, bardzo jestem ciekaw jak będzie wyglądać frekwencja tym razem.
* Miejsce: ZygZak Karting, ul. Legionów 26-28, Bielsko-Biała
* Termin: 09.11.2013 godzina 18:30
* Koszt: w zależności od liczby osób, orientacyjnie – około 35zł / 15min. Długość przejazdu w zależności od deklaracji uczestników może się zmienić.
Jeżeli ktoś nie posiada kominiarki (obowiązkowa pod kask) – można nabyć na miejscu, dodatkowy koszt 5zł
Oczywiście kto posiada własny kask, może zabrać ze sobą.
Pamiętajcie proszę że trzeba przybyć punktualnie celem odebrania sprzętu, odbyć szkolenie, rozliczyć się itd. Lepiej być wcześniej niż się spóźnić!
Plan dnia:
18:30 zbiórka pod ZygZak Karting. Po załatwieniu wszystkich spraw formalnych, odbyciu szkoleń itd. zapraszam na tor – szczegóły odnośnie podziału na biegi i długości czasu przejazdów ustalimy w późniejszym terminie, gdy będzie znana szacunkowa ilość chętnych osób. Wstępnie zakładam podział na 4 grupy w biegach po 15 minut.
20:00 wspólny przejazd do pizzerii – miejsce docelowe potwierdzę w późniejszym terminie.
Wstępnie – Pizzeria Kamera na ul. Cieszyńskiej lub Maximus na ul. Batorego.
Tutaj podczas posiłku będziemy mieli sposobność już na spokojnie podyskutować o naszych zmaganiach na torze i nie tylko.
Proszę o deklaracje osób zdecydowanych na 100% (jeśli nie jesteś pewien przybycia – informacja "może będę" jest bardzo mile widziana zamiast deklarowania swojej obecności 100%
No to czekam na informację zwrotną od Was, kto będzie?
Do zobaczenia wkrótce!
Pozdrawiam,
Mirek
Dzięki Mirek za wiadomość parafialną
. Chętnie się pościgam na zyg-zaku. W sumie to ..generalnie ..jestem na tak! 

My też będziemy, 2 osoby do ścigania najpewniej, chyba że się Wujek Cosworth rozmyśli...
Don't hate me, i'm just an alien....
In rock we trust
In rock we trust