RADOM – spotkania regionalne
Weź se flage 
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Dzięki Panowie, już wiem gdzie to jest. Mam jeszcze kontakt do gościa na ulicę drewnianą ponoć też dobry magik jest, więc najpierw do niego pojadę zobaczę co mi powie.
Karolu tak jak pisałem zdjęć jest więcej, ale to są te same ujęcia w sumie. Wybrałem po prostu te najciekawsze.
Co do spota 11.11 to ja też mam wolne wtedy, więc jak na razie jestem za (chyba żeby coś się zmieniło).
Karolu tak jak pisałem zdjęć jest więcej, ale to są te same ujęcia w sumie. Wybrałem po prostu te najciekawsze.
Co do spota 11.11 to ja też mam wolne wtedy, więc jak na razie jestem za (chyba żeby coś się zmieniło).

Japan--->France
Kazmirz to bieresz ta GFke dla siebie czy nie? Blacha cacy, w srodku wysprzatane tylko silnik wsadzic, a masz gdzie przeciez 
PS. moze ktos moja GFke chce przytulic bo stoi pod chmurka i niszczeje zapewne :/
Cyganskio/rumunsko/bulgarskie rondo jest przeca tylko jedno no
ja bylem u elektryka na janiszpolu. Uliczka obok koncowego 15.
Za spotem i ja jestem
jakie zdjecia sobie przesylacie? tez chce zobaczyc 
PS. moze ktos moja GFke chce przytulic bo stoi pod chmurka i niszczeje zapewne :/
Cyganskio/rumunsko/bulgarskie rondo jest przeca tylko jedno no
Za spotem i ja jestem

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mieczyslaw napisał(a):Kazmirz to bieresz ta GFke dla siebie czy nie? Blacha cacy, w srodku wysprzatane tylko silnik wsadzic, a masz gdzie przeciez
Niestety Mieciu, kupiona do kasacji, bez umowy, niema odwrotu. Ciul za marne tysiąc złotych taką brykę sprzedał... Żeby było wiadomo, to by się na umowę wzięło, a tak to kierowca pojechał i standardową procedurę zastosował, kwit o zezłomowaniu wydał. Kupiłbym silnik, wymienił i z głowy.
Twoją GF-kę mogę przygarnąć, bede se jeździł do roboty, Pastuch odpocznie
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Aha no to dupa zbita. No moje stoi pod chmurką cały czas nie jeżdżona. Teraz ojciec zjechał na trochę to nią pojeździ ale bateria nie trzyma. Zamieniona z zielonej jak byłem w domu.

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Byłem dziś na tym nowym torze w Jastrzębiu , no po prostu rewelka . Jeszcze jest nie skończony , zostaje dokończyc całe zaplecze przy torze a asfalty już sobie leżą . Niech no go tylko skończą ( przewidywany koniec całej inwestycji jest na maj 2014 ) a już wyobrażam sobie co będzie tam się działo .

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 943&type=3

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 943&type=3
Impreza fajna na pewno. Może tor wskoczy do klubowego kalendarza ale to jak już wszystko bedzie ukończone.
Więc na spota 11.11 Kuba poproszę żebyś wziął te wszystkie zdjęcia a w jakiej formie to uzgodnimy sobie.
Więc na spota 11.11 Kuba poproszę żebyś wziął te wszystkie zdjęcia a w jakiej formie to uzgodnimy sobie.
Kazik nie pochwaliłeś się a Piotrek dziś szalał na torze w Jastrzębiu
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
A, no jakoś zapomniałem o tym. W sumie ważniejsze było to w sobotę na Miedziance.
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
To gdzie ustalimy spotkanie może wyjazd do Świętokrzyskiego w strony Romka? A gdzieś przy tym torze w okolicach Jastrzębia zatrzymamy się i zobaczy ten kto nie widział. Jeżeli tyko pogoda pozwoli na jakiś mały wyjazd.
A inna propozycją są Królewskie Źródła po trasie do Kozienic 30km. Miejsce było zamknięte z powodu remontu, teraz od 25 X już otwarte oficjalnie. Wszystko za free nawet ognisko wieczorem

A inna propozycją są Królewskie Źródła po trasie do Kozienic 30km. Miejsce było zamknięte z powodu remontu, teraz od 25 X już otwarte oficjalnie. Wszystko za free nawet ognisko wieczorem

Ja jestem za Królewskimi Zródłami . Żeby pochodzic bezpiecznie po górach to chociaż przez parę dni musi nie padac a w puszczy to jest inaczej no i jeszcze koniecznie wezmiemy kiełbache i ja usmażymy i upiec można parę ziemniaków .
ale Wam sie wyjazd szykuje 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Za mną też przemawia ten świeżo otwarty park w puszczy, ognisko i kiełbasa pieczona.
A co jak będzie deszczowy dzień? Mietek tam u Ciebie pewnie wciąż pada więc podrzuć jakąś propozycje na taką pogode
A co jak będzie deszczowy dzień? Mietek tam u Ciebie pewnie wciąż pada więc podrzuć jakąś propozycje na taką pogode
u mnie dwa dni temu byl najwiekszy huragan w historii. Jakies wiatry, drzewa, rusztowania, dachy, cegly, wszystko w powietrzu lataly no i akurat wtedy w domu siedzialem
z tego co pamietam to tam byly ogniska pod dachem, kapelutek taki i wokol ogniska lawki wiec bez problema. To ma byc jakas wieksza impreza tam czy jak?

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Guinness napisał(a):A jak poszło na Miedziance ? Pogoda dopisała to i dobre miejsce pewnie było ?
No właśnie, Miedzianka...
Właśnie jak jest pogoda to źle, bo mniejsze szanse na sukces. Wtedy liczy się pojazd i jego moc, mniej ważne są umiejętności kierowcy a Piotrek właśnie tym wygrywa.
Ale nie jest źle, zajął 3-cie miejsce w wyścigu i 2-gie w klasyfikacji generalnej całego sezonu

"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1