hubertgal napisał(a):Tyle co każdemuPewnie z 8-9l/100km.
widocznie tyle co nie każdemu
www.mazdaspeed.pl
hubertgal napisał(a):Tyle co każdemuPewnie z 8-9l/100km.
oh4shi napisał(a):hubertgal napisał(a):Tyle co każdemuPewnie z 8-9l/100km.
widocznie tyle co nie każdemubo mi wychodzi 12.6 ^^ i to przy oszczędnej jeździe
wiec coś jest nie tak
raczej ogólnie mówiąc to jest spalanie pokazane przez komputer
ale w zbiorniku bardzo szybko ubywa
tamburyn napisał(a):latem było 7,4
Ouchmatthies napisał(a):Takie dolewki co 100km to wg mnie kiepska żenada.
oh4shi napisał(a):Ouchmatthies napisał(a):Takie dolewki co 100km to wg mnie kiepska żenada.![]()
No może kiepska ale co po twojemu mam rozumieć ze do pełna i ciągle po mieście mam jeździć ?ja chce zobaczyć teraz głownie tylko ile komputer zakłamuję
pawcio1017 napisał(a):Ale za każdym razem przy takim "dolewaniu do pełna po 100km" wejdzie Ci różna ilość, bo nigdy w tym samym momencie nie odbija pistolet.
oh4shi napisał(a):pawcio1017 napisał(a):Ale za każdym razem przy takim "dolewaniu do pełna po 100km" wejdzie Ci różna ilość, bo nigdy w tym samym momencie nie odbija pistolet.
różna ilość masz na myśli ta różnica będzie widoczna w Litrach ?czy jak
to mogę zawsze lać pod korek
misiek89 napisał(a):Jak ci się uda zalać po sam korek to można tak sprawdzić spalanie
hubertgal napisał(a):Masz motostat, to wpisuj dokładnie wszystko i samo Ci policzy
matthies napisał(a):ostatnio już dłuzszy czas wyłączyłem spalanie chwilowe bo mnie wku*****o
No od teraz postaram sie sprawdzić ile wyjdzie w mieście.matthies napisał(a):Masz motostat, to wpisuj dokładnie wszystko i samo Ci policzy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości