Lukas007 napisał(a):Ładny zestawik... polecam na koniec jako sealant dać Dodo Juice Red Mist
Dzięki
A oto efekty z dzisiejszej pracy

i filmik

www.mazdaspeed.pl
Lukas007 napisał(a):Ładny zestawik... polecam na koniec jako sealant dać Dodo Juice Red Mist
voytecku napisał(a):Swietny Galant, a Twoj egzemplarz prezentuje sie apetycznieOd dawna mam do niego (i poprzednikow) slabosc, gdyby nie 626, to kto wie, jakby sie to skonczylo
Juz bardzo daleko zaszedles w modyfikacji kolejnego samochodu, a ja nie moge skonczyc jednego.
Pozdrawiam,
voytecku.
pawcio1017 napisał(a):Rzeczywiście ładnie odpychaZdaj relacje za jakiś miesiąc i trzy miechy jak sie sprawuje ten wosk. Sam sie zastanawiałem między FK 1000P a Collinite 476 i ostatecznie... z braku czasu przełożyłem działania na wiosne
matthies napisał(a):mam mokro
cichy_86 napisał(a):dzięki voyteckumoje mody w porównaniu do Twoich to pikuś
A jak w ogóle madzia ?
cichy_86 napisał(a):Jak się wam widzi taki grill ?
voytecku napisał(a):Ja zrobilbym wnetrze czarne, a te gorna czesc srebrna lub odwrotnie. I do tego ta dokladka na srodku zderzaka z dolu tez czarna.
zibi626 napisał(a):Fajna fura, a co do grila to czarny jak dla mnie jest jak najbardziej ok
Beny napisał(a):dzisiaj akurat widziałem srebnego galanta i miał czarny grill.Na zywo wyglądało to dobrze,zgrywał sie fajnie z czarnymi lampami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości