ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
Przy okazji 10 listopada koledzy z subaru upalają na lotnisku Wiechlice k. Szprotawy. Byłem z nimi raz na takim zlocie i musze powiedzieć że było super. Fakt, magdalena dostała w kość, ale można było sobie poćwiczyć do woli. Nawierzchnia niestety szutrowa, bo płyta jest niedostępna (zaraz zjawiają się pały). Jeżeli byliby chętni można by się podłączyć
-
Dżasta
Właśnie widzę. Jest tam tyle miejsca, że następny spot Lubuski robimy na działce Pytonów
Po co jechać do Barlinka nad jezioro i na grilla kiedy wszystko jest pod nosem u nich
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Po co jechać do Barlinka nad jezioro i na grilla kiedy wszystko jest pod nosem u nich

Święte słowa 

- Od: 15 sie 2013, 09:23
- Auto: Mazda 6 2.0 CITD 2003
Oooo zrywam kiedy chcesz robić swoje wozidło? Czytałeś PW odnośnie koszulek?
Dopisano 23 paź 2013, 09:35:
ToiToi'a się zamówi
Dopisano 23 paź 2013, 09:35:
ToiToi'a się zamówi
bieski napisał(a):Ranczo pytonów.
Baseny, strip cluby, człowieku co tam się nie dzieje
a wiec zabieraj zone, corke i wpadajcie na ranczo w sobote. U nas dobrze zjesz i odpoczniesz
-
Dżasta
Blik3r napisał(a):Właśnie widzę. Jest tam tyle miejsca, że następny spot Lubuski robimy na działce Pytonów![]()
Co do ilości miejsca , to sie zgodzę , fakt teren duży, ale z drugą częścią Twoej wypowiedzi Bliker się nie zgodzę. Tak się składa, że też mam działkę , a na niej duży basen , altana , miejsce na ognisku i grilla, można zjeśc swieżego pomidorka prosto z krzaka i wiele innych warzyw i owoców.Jest toaleta , bez której nie wyobrażam sobie imprezy przy piwku , czy czymś mocniejszym . Ale mamy takze piękne jezioro, i pod chyba żadnym względem działka nie jest lepsza od spędzenia czasu nad jeziorem , a jeśli do tego dodamy jeszcze malowniczo położony i urządzony ośrodek wczasowy z piękną plażą , to myślę że chyba nie ma nawet co porównywac.

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
deejay27 Mówię w przenośni. Wiadomo, nie ma co porównywać jeziora do basenu
Proszę Cię... Fakt faktem ich działka jest bardziej w moim zasięgu niż Barlinek 
bieski napisał(a):Przeciez pisał ze rezygnuje
az tak nie sledze zycia klubowego jak Ty misiek
jeśli chodzi o sobotniego spota, niestety ale wybieram sie do rodziny.
A my i nie tylko my pod nieobecnosc misia sledzimy jego zone 
Zeby mis spal spokojnie, ze mazda, a nie zona, ma sie dobrze
Zeby mis spal spokojnie, ze mazda, a nie zona, ma sie dobrze
-
Dżasta
No a ja pilnuję Dżasty
W sobotę wbijamy na działkę Pytonów całą rodzinką (jeżeli spot się odbędzie, a zaproszenie wciąż aktualne). Marcinek też będzie (dla niewtajemniczonych, to mój starszy syn
)

W sobotę wbijamy na działkę Pytonów całą rodzinką (jeżeli spot się odbędzie, a zaproszenie wciąż aktualne). Marcinek też będzie (dla niewtajemniczonych, to mój starszy syn