ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
no zabawa zabawą, ale parę lekcji u Pytona z procedury startowej by się przydało
. Musiałem szybko spadać, szwagier już czekał na sulechowskiej. Myślałem że kończy zajęcia nieco później.Lex fajny, ale na lekarstwo wieku ....wolałbym boxera lub MPS'a. Tak jak mówiłem: kiedyś do takiego dorosnę.
Dżasta napisał(a):Zreszta chyba szkoda bylo nowych opon, co nie zrywamkable?
No szkoda
Dżasta napisał(a):Czarna miala pelny bagaznik i wietrzyla sie po impregnacji.
I dalej zapodaje jak w lakierni
bieski napisał(a):A czarna nie chciała spróbować sił ?
Czarna 2.0 TURBO doładowana nie chciałaby zrobić przykrości Pytonowi i Siemkowi robiąc im przed maskami krajobraz czarności i rozpaczy

bieski wie o czym mówie
Blik3r My się spotkamy w tygodniu... będe dzwonił
Dzięki za spota i oby więcej takich bez względu na pogodę

- Od: 15 sie 2013, 09:23
- Auto: Mazda 6 2.0 CITD 2003
no to trenujemy przez zimę i zobaczymy na wiosnę. Co prawda nie przepadam za ćwiartką, i wolę sprawnościówki, ale i tak adrenalina jest przednia. Polecam 

Jutro rano zadzwonię, ale najpierw zajadę po filtr powietrza. Przepływkę już wyczyściłem, swoją drogą była upieprzona olejem ;/ Mozę teraz będzie lepiej, zobaczymy. Jak nie to z polmozbytu od razu polecę rano do niego 
I w ten sposob koledzy zserwisowali mazde blik3r'a. Dawno nie widzialam tyle glow pod jedna maska samochodu, nie zdazylam strzelic foty 

Ostatnio edytowano 21 paź 2013, 07:57 przez Dżasta, łącznie edytowano 1 raz
-
Dżasta
siemek55 napisał(a):na koniec stwierdzili że to lub tamto, najlepiej wymieniać po kolei.
Czyli to samo co mi mówiło dwóch mechaników xD
to co sobota czy niedziela spocik . Pogoda fajna trzeba wykorzystać. Może jak by była pogoda to spocik na działce u pytonów , jakiś ostatni grill
-
Pyton162
Ja chyba nie będę jechał do Gorzowa ze względów finansowych i zdrowotnych dziewczyny więc jeśli zostanę to się na to piszę 
Temat jest otwarty, wysledzimy pogode, a macie rowery jakby na rowerach zostalo? Chyba ze gril wypali
Wydaje sie, ze ten gril wypali w sobote
Wydaje sie, ze ten gril wypali w sobote
Ostatnio edytowano 22 paź 2013, 19:33 przez Dżasta, łącznie edytowano 1 raz
-
Dżasta
Pyton co sie stalo z Twoim statu sem????
misiak89-89 napisał(a):Pyton co sie stalo z Twoim statu sem????
bylo, minelo
Ostatnio edytowano 23 paź 2013, 07:55 przez Dżasta, łącznie edytowano 2 razy
-
Dżasta