WARSZAWA – Wigilia klubowa – 14.12.2013
WIGILIA 2013 – 14.12.2013 (Sobota) --> godz. 18.00
'' Pizzeria z Nowolipek ''
ul. Stanisławowska 7
Mapka
Auta możemy parkować wzdłuż ulicy przed samą restauracją lub dojechać komunikacją
Menu
1. Barszcz czerwony z uszkami
2. Pierogi z kapustą z pieca
3. Pierogi ruskie z wody
4. Śledz w jogurcie
5. Śledz w oleju z cebulą
6. Śledz w musztardzie
7. Sałatka jarzynowa
8. Wędlina na paterach
9. Pieczywo, masło, pikla (ogórki, papryka, etc)
10. Napoje zimne (Cola, Fanta, Sprite, Soki) ok. 1L na osobę, oraz kawa, herbata bez ograniczeń
Koszt --> 50 zł. od osoby
Rezerwację mamy w godzinach 18.00 – 23.00
Istnieje możliwość przedłużenia uroczystości. Wiąże się to z kosztem 100 zł. za każdą rozpoczętą godzinę
Wódkę możemy wnieść ze sobą. Koszt to korkowe w wysokości 10 zł za 0,5L.
Piwo dostępne na miejscu.
Numer konta na które proszę wpłacać pieniążki. Osoby, które wpłaciły będę zaznaczone na czerwono
Bogusław Gudz
44 1470 0002 2038 1021 7317 0001
W tytule wpisujemy :
Wigilia – nick – kwota
np.
Wigilia – gutek_wrb – 50 zł
Wigilia – gutek_wrb x2 – 100 zł
LISTA UCZESTNIKÓW
– gutek_wrb (50 pln)
– Cebula x2 (100 pln)
– WodnikSzuwarek (50 pln)
– CezaR83 (50 pln)
– octodan x2 (100 pln)
– Sheol x2 (100 pln)
– LookR (50 pln)
– Gib (50 pln)
– ?
ul. Stanisławowska 7
Mapka
Auta możemy parkować wzdłuż ulicy przed samą restauracją lub dojechać komunikacją
Menu
3. Pierogi ruskie z wody
4. Śledz w jogurcie
5. Śledz w oleju z cebulą
6. Śledz w musztardzie
7. Sałatka jarzynowa
8. Wędlina na paterach
9. Pieczywo, masło, pikla (ogórki, papryka, etc)
10. Napoje zimne (Cola, Fanta, Sprite, Soki) ok. 1L na osobę, oraz kawa, herbata bez ograniczeń
Rezerwację mamy w godzinach 18.00 – 23.00
Istnieje możliwość przedłużenia uroczystości. Wiąże się to z kosztem 100 zł. za każdą rozpoczętą godzinę
Wódkę możemy wnieść ze sobą. Koszt to korkowe w wysokości 10 zł za 0,5L.
Piwo dostępne na miejscu.
Numer konta na które proszę wpłacać pieniążki. Osoby, które wpłaciły będę zaznaczone na czerwono
Bogusław Gudz
44 1470 0002 2038 1021 7317 0001
W tytule wpisujemy :
Wigilia – nick – kwota
np.
Wigilia – gutek_wrb – 50 zł
Wigilia – gutek_wrb x2 – 100 zł
LISTA UCZESTNIKÓW
– gutek_wrb (50 pln)
– Cebula x2 (100 pln)
– WodnikSzuwarek (50 pln)
– CezaR83 (50 pln)
– octodan x2 (100 pln)
– Sheol x2 (100 pln)
– LookR (50 pln)
– Gib (50 pln)
– ?
Ostatnio edytowano 2 gru 2013, 18:55 przez gutek_wrb, łącznie edytowano 5 razy
Guciu bez urazy ale pow 100zł za os/'talerz' to na weselach sie płaci za cała noc z orkiestrą 
tak czy inaczej fajnie że cos w tym temacie juz działasz i warto poszukać miejsca chociażby takiego jak w zeszłym roku
ze swojej strony też może podrzucę propozycje na jakiś lokal 
tak czy inaczej fajnie że cos w tym temacie juz działasz i warto poszukać miejsca chociażby takiego jak w zeszłym roku

CezaR83 napisał(a):Guciu bez urazy ale pow 100zł za os/'talerz' to na weselach sie płaci za cała noc z orkiestrą
tak czy inaczej fajnie że cos w tym temacie juz działasz i warto poszukać miejsca chociażby takiego jak w zeszłym rokuze swojej strony też może podrzucę propozycje na jakiś lokal
Cezar spokojna twa rozczochrana

Sadzę ze to już jest ciekawa koncepcja i można ja omówić i dopracować
Wczorajsza rozmowa z właścicielem knajpy na Solcu raczej nie wróży tańszej oferty. No i korkowe zbyt wysokie bo 20 złotych od butelki to sporo.
65 złotych + 22 złote (flaszka) + 20 złotych (korkowe) = 107 złotych od osoby.
Może trzeba z nim jeszcze raz pogadać.
Porównując ofertę z zeszłego roku
Pamiętacie ?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ul. Stanisławowska 7
Mapka
Menu
3. Pierogi ruskie z wody
3. Śledz w jogurcie
4. Śledz w pomidorach
5. Śledz w musztardzie
6. Sałatka jarzynowa
7. Wędlina na paterach
8. Pieczywo, masło, pikla (ogórki, papryka, etc)
9. Napoje zimne (Cola, Fanta, Sprite, Soki) ok. 1L na osobę, oraz kawa, herbata bez ograniczeń
Rezerwację mamy w godzinach 19.00 – 23.00
Istnieje możliwość przedłużenia uroczystości. Wiąże się to z kosztem 60 zł. za każdą rozpoczętą godzinę
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
to wychodzi
50 złotych + 22 złote (flaszka) + 10 złotych (korkowe) = 82 złote osoba.
25 złotych taniej (zostaje na taryfę lub w kieszeni)
Wczoraj dzwoniłem przy gutku do właściciela i mam wiedzieć do końca tygodnia o ofercie od nich. Może uda się w tych samych pieniądzach bo na taniej to raczej nie ma co liczyć.
Można ogarnąć to miejsce jeśli oczywiście Wam odpowiada bo jeśli nie to nie będę zawracał Michałowi tyłka tylko szukamy dalej
65 złotych + 22 złote (flaszka) + 20 złotych (korkowe) = 107 złotych od osoby.
Może trzeba z nim jeszcze raz pogadać.
Porównując ofertę z zeszłego roku
Pamiętacie ?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ul. Stanisławowska 7
Mapka
Menu
3. Pierogi ruskie z wody
3. Śledz w jogurcie
4. Śledz w pomidorach
5. Śledz w musztardzie
6. Sałatka jarzynowa
7. Wędlina na paterach
8. Pieczywo, masło, pikla (ogórki, papryka, etc)
9. Napoje zimne (Cola, Fanta, Sprite, Soki) ok. 1L na osobę, oraz kawa, herbata bez ograniczeń
Rezerwację mamy w godzinach 19.00 – 23.00
Istnieje możliwość przedłużenia uroczystości. Wiąże się to z kosztem 60 zł. za każdą rozpoczętą godzinę
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
to wychodzi
50 złotych + 22 złote (flaszka) + 10 złotych (korkowe) = 82 złote osoba.
25 złotych taniej (zostaje na taryfę lub w kieszeni)
Wczoraj dzwoniłem przy gutku do właściciela i mam wiedzieć do końca tygodnia o ofercie od nich. Może uda się w tych samych pieniądzach bo na taniej to raczej nie ma co liczyć.
Można ogarnąć to miejsce jeśli oczywiście Wam odpowiada bo jeśli nie to nie będę zawracał Michałowi tyłka tylko szukamy dalej
-
Szalotka
Mam już informacje od kierowniczki tej knajpy co w zeszłym roku była uczta i powiedziała mi że wszystko poszło o 15 złotych w górę jeśli chodzi o takie przyjęcia ale ze względu na znajomość moją z właścicielem to na jego prośbę może zostać wszystko w tych samych cenach
Pytanie jeszcze raz. Co robimy ? Zainteresowani czy szukamy dalej ?
Gutek czy odpisał Ci już gościu z Solca ?
Pytanie jeszcze raz. Co robimy ? Zainteresowani czy szukamy dalej ?
Gutek czy odpisał Ci już gościu z Solca ?
-
Szalotka
Na razie nie więc jutro zadzwonię lub spotkam się i we wtorek na spocie powinnym mieć już decyzję co do tego miejsca 
To zrób to szybko bo w razie co musimy się też spotkać w knajpie Michała i dogadać wszystko a chce żeby ktoś ze mną był
Oczywiście może być nawet kilka osób jeśli będą mieli ochotę i czas
Przy okazji zjemy pizzę na którą ze względu na względy mam zniżkę i z chęcią się nią podzielę

Oczywiście może być nawet kilka osób jeśli będą mieli ochotę i czas
Przy okazji zjemy pizzę na którą ze względu na względy mam zniżkę i z chęcią się nią podzielę
-
Szalotka
To możemy tam zrobić spota 5 listopada
jak juz będzie decyzja ze tam
dzięki temu większość zapozna sie z miejscem i lokalizacją 

Mam aktualizacje oferty ze Solca
więc chyba mamy większe i lepsze meni u znajomego Macieja
Jeżeli szanowni klubowicze maja inne koncepcje i miejscówki to Proszę podawać namiar gdyż temat wyboru musi buć zaklepany do 31.10.13
Jeżeli szanowni klubowicze maja inne koncepcje i miejscówki to Proszę podawać namiar gdyż temat wyboru musi buć zaklepany do 31.10.13
- Załączniki
-
OFERTA NA KOLACJE 14.12.2013 (2 opcja).doc
- Oferta po ustaleniach na spocie w Ośrdodku
- (29 KiB) Pobrane 44 razy
Przede wszystkim taniej a ciężko będzie wyszukać coś podobnego w tej cenie nie mówiąc już o jeszcze tańszej ofercie
Tyle co mogłem to zrobiłem.
Prosiłbym żeby chętni użytkownicy zaczęli się wypowiadać bo jak ma być coś dobrze i być fajnie to czas zacząć działać
Tyle co mogłem to zrobiłem.
Prosiłbym żeby chętni użytkownicy zaczęli się wypowiadać bo jak ma być coś dobrze i być fajnie to czas zacząć działać

-
Szalotka
Przecież jest widoczna w temacie.
14.12.2013 – Sobota – godz. 19.00
Można zmienić ewentualnie na 18.00
14.12.2013 – Sobota – godz. 19.00
Można zmienić ewentualnie na 18.00
-
Szalotka
Cebula napisał(a):Prosiłbym żeby chętni użytkownicy zaczęli się wypowiadać bo jak ma być coś dobrze i być fajnie to czas zacząć działać
Działajcie Panie działajcie. Dla mnie też miejsce i menu nie jest najważniejsze. Bardziej interesuje mnie kto będzie
[img]http://i59.tinypic.com/2h4m720.jpg[/img
WodnikSzuwarek napisał(a):
Dla mnie też miejsce i menu nie jest najważniejsze. Bardziej interesuje mnie kto będzie
Dokładnie! zgadzam się z kolegą (i z koleżanką powyżej)

Ja w każdym razie już sobie rezerwuję ten termin
Termin mamy zaklepany. Dziś o 16.15 jestem umówiony w tej knajpie żeby dopiąć wszystko na ostatni guzik. Będzie ze mną gutek_wrb. Jak ktoś ma czas i chęć być w tych godzinach to zapraszam. Zjemy sobie dobrą pizzę po tańszej ofercie. Załatwimy wszystko, potwierdzimy i ruszamy z zapisami oraz wpłatami dotyczącymi wigilii 
-
Szalotka
A więc jesteśmy z Mackiem po ustaleniach z Menadżerką pizzerii co do ostatecznego meni i kwoty oraz czasu wigili
Co ciekawe i nowe w tym przypadku zapraszamy na "Opłatek" wszystkich chętnych ze swymi większymi już pociechami gdyż będzie też w razie zgłoszeń ,przygotowany kącik dla milusińskich
Wpłaty w całości proszę przelewać do 30.11.13 na konto
Które poda w raz ze szczegółami Maciej
Co ciekawe i nowe w tym przypadku zapraszamy na "Opłatek" wszystkich chętnych ze swymi większymi już pociechami gdyż będzie też w razie zgłoszeń ,przygotowany kącik dla milusińskich

Wpłaty w całości proszę przelewać do 30.11.13 na konto
Które poda w raz ze szczegółami Maciej