Ale ja chce, żeby wszyscy wiedzieli A nie tylko ja
Ale w sumie namierzę sobie jutro jakąś 6 na Żorach, może mi nikt mordy nie obije jak podłubie przy jego Aucie
PS. Mnieteczek, mocno myślę nad stacją multimedialną z navi do M6, masz w tym doświadczenie, mówiłeś, że coś działasz w temcie Ale to może na priv załatwi się
nie, po prostu jak przez 3kkm było ok, tak nagle w przeciągu 300-500 km znowu wjeb****o z pół litra. doleję 0,5 i postaram się na dniach wymienić oliwę, bo powoli zbliża się pora.
Hej. Ost. dowiedziałem się że w mojej madzi przy kompresorze klimatyzacji brakuje paru częsci typu : cewka, ( zużyte bardzo łożysko oraz tarczka) chciałem to wymienić ale mechanik 3 razy zamawiał części i zawsze były one nie do tego typu sprężarki. Z tego co wiem mam model Panasonic w ( mazda 6 kombi 1.8 16v 2003r.) Czy i jak mogę to albo wymienić albo zakupić nowa( używaną) sprężarkę jak najmniejszym kosztem oczywiście.
Witam czy ma ktoś wyciągnięte głośniki bose ? chodzi mi o wymiary montażowe , jaka jest ich głębokość i czy z przodu i z tyłu siedzą takie same ? albo czy z przodu i z tyłu można zamontować takie same ? bo z tego co pamiętam do z tyłu są elipsy chyba ?
Szybkie pytanie: Czy oryginalne radio CD w Mazda 6 z 2005-2006 roku czyta płyty DVD ? czy tylko zwykłe CD ? Chce nagrać parę piosenek i nie wiem czy DVD mi łyknie, może ktoś z Was sprawdzał ?
Mam jeszcze jedno szybkie pytanie: Mam założone alusy na zime kupiłem felgi stalowe i zastanawiam się czy felgi przykrecam tymi samymi ślubami co alusy czy muszę zaopatrzeć się w osobne śluby do felg stalowych ?