ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
ufff... no to dobrze ;D
Mam nadzieję ,że dowiem się od "starszych kolegów" co nie co na temat Mazdy z ich własnego doświadczenia ; )
Tak czy siak , na kolejnym spociku mam zamiar się pojawić i poznać innych szczęśliwych posiadaczy tej jakże pięknej marki ; D
Mam nadzieję ,że dowiem się od "starszych kolegów" co nie co na temat Mazdy z ich własnego doświadczenia ; )
Tak czy siak , na kolejnym spociku mam zamiar się pojawić i poznać innych szczęśliwych posiadaczy tej jakże pięknej marki ; D
- Od: 6 paź 2013, 21:17
- Auto: Mazda 323F BJ '02 ZM-DE+LPG naGwintowana – By Dwojas
Wiek faktycznie jest bez znaczenia
Wpadaj następnym razem, ja jak dołączyłem do GŁ to miałem lat 18 i prawko dni kilka 
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Dwojas napisał(a):To w takim razie następnym razem na pewno wpadnę z największa przyjemnością ; )
A jeśli można wiedzieć , jaka średnia wieku? : ) pytam, ponieważ jestem dość młody (19l.)
Witamy

Mati ..........
Oczywiście wszelkie zapytania i to co się dzieje w Grupie łódzkiej zapraszamy do "Łódzkie – czateria"
Czekamy i do zobaczyska
-
miro62
rclmati napisał(a):miro62 napisał(a):Mati ..........![]()
Słucham Panie PR ?
Wynocha do czaterii

-
miro62
kolega pewnie od granatowej bj'tki
dawaj na spota i nie przejmuj sie ze wszyscy są wykręceni
dawaj na spota i nie przejmuj sie ze wszyscy są wykręceni
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r

Myślę też, że "Zielony" do tego czasu będzie miał papier, z którym trzeba się bujać dalej
Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszam
-
miro62
a ja na szkoleniu w górach ;/
Siemanko
Oczywiście temat do dyskusji, pytań i odpowiedzi z mojej strony
INFORMACJA DLA GRUPY ŁÓDŹKIEJ
W najbliższych dniach będzie ocena roczna 2013 Klubowiczów
Maciek napisał
"Ocena klubowiczów potrwa od dnia 14.10.2013 do 21.10.2013 po czym wyniki zostaną ujawnione w klubokawiarni żeby każdy zainteresowany, który stracił tabliczkę miał prawo się wypowiedzieć. Na to będzie również tydzień po czym tabliczki znikną i temat zostanie zamknięty."
Tak więc w GŁ niestety parę "tabliczek" spadnie
nie mniej jednak Osoby, które utracą status klubowicza, przy minimum dobrej – własnej woli Mogą ją odzyskać 
Ocena jest trzy punktowa <forum-region-zloty> (tak/nie) nie ma żadnych małych punktów. Oczywiście czateria nie jest brana pod uwagę. Każdy doskonale wie w jakim stopniu jest Jego pozycja. Mi pozostaje tylko dopełnić formalności wpisując w arkuszu 1-tak, 0-nie. Mam nadzieję iż Klubowicze, którzy utracą status szybko do niego powrócą czego Wam i sobie życzę
Serdecznie zapraszam

INFORMACJA DLA GRUPY ŁÓDŹKIEJ
W najbliższych dniach będzie ocena roczna 2013 Klubowiczów
Maciek napisał
"Ocena klubowiczów potrwa od dnia 14.10.2013 do 21.10.2013 po czym wyniki zostaną ujawnione w klubokawiarni żeby każdy zainteresowany, który stracił tabliczkę miał prawo się wypowiedzieć. Na to będzie również tydzień po czym tabliczki znikną i temat zostanie zamknięty."
Tak więc w GŁ niestety parę "tabliczek" spadnie

Ocena jest trzy punktowa <forum-region-zloty> (tak/nie) nie ma żadnych małych punktów. Oczywiście czateria nie jest brana pod uwagę. Każdy doskonale wie w jakim stopniu jest Jego pozycja. Mi pozostaje tylko dopełnić formalności wpisując w arkuszu 1-tak, 0-nie. Mam nadzieję iż Klubowicze, którzy utracą status szybko do niego powrócą czego Wam i sobie życzę
Serdecznie zapraszam
-
miro62
mnie też dziś nie będzie, jestem u rodziców
Udanego spota
Udanego spota
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
-